fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Govern subvenciona amb 82.000 euros les despeses derivades de les pluges d’octubre de 2018 a Benicarl贸

El Govern subvenciona amb 82.000 euros les despeses derivades de les pluges d’octubre de 2018 a Benicarl贸

La resoluci贸 va arribar ahir mateix a l’Ajuntament a trav茅s de la Subdelegaci贸 del Govern. La quantitat subvencionada inclou la neteja de camins i la retirada de fangs.

El Ministeri de l’Interior ha resolt atorgar una subvenci贸 de 82.475,03 euros a l’Ajuntament de Benicarl贸 per fer front a les despeses derivades de les pluges torrencials d’octubre de 2018. La subvenci贸 cobrix despeses considerades d’emerg猫ncia que inclouen els treballs de neteja de platges i camins i de retirada de fangs que es van efectuar els dies posteriors a les pluges.

L’Ajuntament va sol路licitar esta ajuda econ貌mica el novembre de 2018, arran dels danys ocasionats per les pluges, i avui, a trav茅s de la Subdelegaci贸 del Govern, s’ha rem猫s a l’Ajuntament la resoluci贸 oficial.

Els danys ocasionats per les pluges torrencials d’ara fa un any van afectar especialment les platges del Morrongo i la Mar Xica, el Barranquet, la desembocadura del barranc d’Aiguadoliva, la rambla de Cervera i alguns camins com el cam铆 d’Ulldecona, cam铆 Vell de C脿lig, cam铆 de Sant Gregori, cam铆 de Mallols, cam铆 les Alcores o cam铆 de Sant Mateu i que van ocasionar l’acumulaci贸 de residus tant en camins com en barrancs i platges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.