fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El grup Viure destinarà la recaptació del Mercat ambulant Nadalenc de Benicàssim al Col·legi La nostra Senyora de la Concòrdia de Veneçuela

El grup Viure destinarà la recaptació del Mercat ambulant Nadalenc de Benicàssim al Col·legi La nostra Senyora de la Concòrdia de Veneçuela

El diumenge 16 de desembre serà la tradicional cita nadalenca que aglutina a desenes de col·laboradors d’associacions i particulars que destinen el seu treball a la solidaritat.

La solidaritat es viu tan intensament i els projectes són tan humans, que els dos aspirants a aconseguir els fons de Benicàssim van tenir quasi el mateixos vots. Este projecte té com a títol “Educar en l’Esperança” i s’implantarà en el Col·legi La nostra Senyora de la Concòrdia de la localitat veneçolana assenyalada.

Com han explicat els responsables del Grup Viure, El projecte consisteix en l’engegada d’un programa nutricional i educatiu per a xiquets i joves adolescents amb pocs recursos econòmics, de famílies disfuncionals o amb poc a implicació en l’educació dels fills.

Els que pretén garantir este programa és que els alumnes tinguen, almenys el desdejuni diari, ja que moltes vegades és l’únic menjar que realitzaran al dia. A més, en l’àmbit educatiu, es tractarà de reforçar als estudiants amb més dificultats en àrees instrumentals com la lectura, escriptura i càlcul.
També des del Grup Viure es fa una crida a la participació en este projecte perquè “l’educació és l’esperança de qualsevol país. Sostenir als professors perquè puguen seguir treballant enmig d’unes circumstàncies de greu penúria, sosté l’esperança para milers de famílies.
A partir d’ara, els responsables del Grup Viure han posat ja a tots els voluntaris i col·laboradors a preparar el mercat ambulant de 2018 perquè el repte és molt important i com sempre, els agradaria poder realitzar una important aportació solidària.

L’ajuntament de Benicàssim col·labora també amb este esdeveniment solidari que “cerca sempre, amb la participació de desenes de persones del municipi, acostar una mica la solidaritat de Benicàssim als quals més pateixen en el món. Som un municipi molt implicat amb l’ajuda als quals més pateixen i ho vam demostrar complidament en les desenes de projectes que s’impulsen i ajudes des de Benicàssim, però a més, en este cas, el Grup Viure i el seu mercat ambulant nadalenc és una de les tradicions solidàries més importants del nostre poble”, ha manifestat l’alcaldessa, Susana Marquès.

El mercat ambulant obrirà les seues portes a les 11 hores del diumenge 16 de desembre en el carrer Sant Tomás, com és costum. També com sempre, prop d’una dotzena de llocs de venda se situaran en el carrer per a oferir treballs manuals nadalenques, productes de decoració, dolces i bunyols, tallers per a xiquets, castells inflables, tómbola de regals, rifa, productes per a xiquets i moltes altres sorpreses.

Un mercat ambulant que també cerca atraure el públic amb les actuacions de la secció infantil del Grup de danses El Cremaller, l’espectacle de la Bella Maga i la resta de l’associació de màgia i els Bonterra Singles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.