fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El menjador social del Pare Ricardo rep la donació mensual de la campanya popular #rutasolidaria

El menjador social del Pare Ricardo rep la donació mensual de la campanya popular #rutasolidaria

La portaveu, Begoña Carrasco, i la regidora, Salomé Pradas, fan lliurament del xec de 450 euros que “cada mes destina el Grup Popular a finalitats socials”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, i la regidora, Salomé Pradas, han fet lliurament avui del xec corresponent a aquest mes al menjador social del Pare Ricardo. En aquest cas, representada per la seva germana, Maria Ángeles.

La campanya #rutasolidaria té com a objectiu donar l’assignació mensual de la Salomé Pradas a diferents ONGs ja que, tal com va prometre en la passada campanya electoral, “si resultava triada senadora donaria la seva assignació mensual de l’Ajuntament a finalitats socials”.

Cada mes aquests diners es dóna a una organització diferent. En els últims mesos, el projecte Medipinas, una missió humanitària per assistir a dones malaltes de càncer de mama, i l’Associació Espanyola contra el Càncer, van rebre aquesta assignació.

Mitjançant la #rutasolidaria, el Grup Municipal Popular, “pot conèixer de primera mà el treball que realitzen els nostres voluntaris i voluntàries i aportar el nostre petit gra de sorra als projectes”, apunta Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.