fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El menjador social del Pare Ricardo rep la donaci贸 mensual de la campanya popular #rutasolidaria

El menjador social del Pare Ricardo rep la donaci贸 mensual de la campanya popular #rutasolidaria

La portaveu, Bego帽a Carrasco, i la regidora, Salom茅 Pradas, fan lliurament del xec de 450 euros que “cada mes destina el Grup Popular a finalitats socials”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, i la regidora, Salom茅 Pradas, han fet lliurament avui del xec corresponent a aquest mes al menjador social del Pare Ricardo. En aquest cas, representada per la seva germana, Maria 脕ngeles.

La campanya #rutasolidaria t茅 com a objectiu donar l’assignaci贸 mensual de la Salom茅 Pradas a diferents ONGs ja que, tal com va prometre en la passada campanya electoral, “si resultava triada senadora donaria la seva assignaci贸 mensual de l’Ajuntament a finalitats socials”.

Cada mes aquests diners es d贸na a una organitzaci贸 diferent. En els 煤ltims mesos, el projecte Medipinas, una missi贸 humanit脿ria per assistir a dones malaltes de c脿ncer de mama, i l’Associaci贸 Espanyola contra el C脿ncer, van rebre aquesta assignaci贸.

Mitjan莽ant la #rutasolidaria, el Grup Municipal Popular, “pot con猫ixer de primera m脿 el treball que realitzen els nostres voluntaris i volunt脿ries i aportar el nostre petit gra de sorra als projectes”, apunta Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.