fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Mercat Central de Vila-real estrena pàgina de Facebook i nova campanya per a promocionar la programació estable

El Mercat Central de Vila-real estrena pàgina de Facebook i nova campanya per a promocionar la programació estable

Sota el nom ‘Qualitat, salut i bona cuina’ s’ha creat una nova agenda per als pròxims mesos, que comptarà amb tallers i un programa específic de Pasqua.

El Mercat Central de Vila-real acaba de crear una nova pàgina de Facebook (www.facebook.com/mercatvilareal) en la qual promocionarà la seua programació estable i la nova campanya que ha organitzat per a continuar atraient clients i oferint una imatge més pròxima i de qualitat d’este emblemàtic espai comercial de la zona centre. Una eina digital que se suma a la plataforma web https://mercatcentralvila-real.com/, oberta amb l’impuls de la Regidoria d’Economia i la Fundació Caixa Rural per a facilitar les compres virtuals, amb un servei de lliurament a domicili, que forma part d’un ambiciós pla de modernització del mercat.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha explicat que, sota el títol Qualitat, salut i bona cuina, una nova campanya servirà per a donar a conéixer el Mercat Central com a espai de compres de productes frescos de qualitat, “element indispensable d’una dieta típica mediterrània saludable”. “En esta ocasió tornarem a comptar amb diversos tallers en els quals els assistents podran aprendre a confeccionar plats típics de la nostra gastronomia amb productes del mercat”, indica Ochando, qui destaca que “com sempre, estaran impartits per professionals de la cuina i per la nutricionista Sheila Llop”. La programació comptarà també amb activitats infantils tots els dissabtes al matí, des d’este 9 de març fins al juny, de la mà d’Artland, que a més ha organitzat un programa especial per a les vacances escolars de Pasqua.

A banda del taller sobre pirates d’este dissabte, de 10.00 a 13.00 hores, el Mercat acollirà un altre sobre astronautes el dia 16, i dos més de contes i teatre els dies 23 i 30. El dissabte 30 l’activitat coincidirà, a més, amb el taller per a adults Gaudeix de la cuina de mercat a casa, en el mateix horari, que estarà impartit per un cuiner professional, que ensenyarà a preservar al màxim les propietats nutricionals i els sabors. En ser places limitades, es recomana reservar plaça enviant un missatge de WhatsApp al 645 881 398 o un correu a info@sheilallop.com. A l’abril continuaran els tallers per a xiquets amb sessions el dia 6 (art i joc); 13 (ciència i ficció) i 20 (art i joc). Ja durant les vacances de Pasqua s’incrementen les activitats, amb un taller especial de jocs i jornades de portes obertes els dies 23 i 24.

Els dies 25 i 26 serà el torn de l’Escola de cuina de Pasqua per a xiquets, que s’organitzarà en dos torns en funció de l’edat: amb xiquets de 4 a 8 anys (de 10.00 a 11.15 hores) i amb xiquets de 9 a 12 anys (d’11.45 a 13.00 hores). Durant l’activitat, faran la compra en grup en el Mercat i coneixeran i descobriran les possibilitats dels aliments de temporada, així com nous hàbits.

Els tallers infantils continuen el 27 d’abril (història), 4 de maig (dansa), 11 (ciència i ficció), 18 (dansa) i 25 (dracs, roses i cavallers). El mateix dia 25 de maig hi haurà un curs de cuina titulat Paella de Mercat, d’11.00 a 14.00 hores, en el qual s’ensenyarà a elaborar dos tipus d’arròs: paella tradicional i paella de peix. A banda de conéixer els productes frescos i de qualitat que ofereixen les parades, els participants faran la compra en grup i també degustaran les racions dels arrossos cuinats amb una finalitat solidària, ja que es vendran els tiquets a 3 euros i la quantitat recaptada es destinarà a una associació benèfica. En esta ocasió també es recomana inscripció prèvia enviant un missatge de WhatsApp al 645 881 398 o un correu a info@sheilallop.com. Al juny segueixen les activitats infantils amb un jardí musical el dia 1, art i joc el 8, jardí musical (15) i art i joc (22).

“Esta campanya també comptarà amb un programa radiofònic en el qual la nutricionista Sheila Llop il·lustrarà les múltiples possibilitats de la cuina saludable amb productes de qualitat que es poden trobar en el Mercat Central”, afig Ochando, qui a més avança que s’han iniciat els tràmits per a poder incorporar al recinte més llocs de venda que puguen complementar l’activitat d’este equipament municipal amb nous productes i on es pot obrir la possibilitat a productes no necessàriament d’alimentació, i fins i tot de restauració, ateses les noves tendències que estan prenent els mercats en moltes ciutats. “Continuarem treballant perquè el nostre Mercat estiga més present en la vida dels veïns i perquè siga un referent”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.