fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Mercat de la Mar de Borriana torna amb totes les parades diumenge que ve 2 d’octubre

El Mercat de la Mar de Borriana torna amb totes les parades diumenge que ve 2 d’octubre

Les 252 parades adjudicades comen莽aran la nova temporada del mercat del diumenge al costat de la mar Mediterr脿nia.

El Mercat de la Mar de Borriana tornar脿 a instal路lar-se en la zona de la platja de l’Arenal a partir del pr貌xim diumenge 2 d’octubre sense alternan莽a de parades i, aix铆, les 252 parades adjudicades comen莽aran a comercialitzar els seus productes variats, sense protocol anticovid, per als centenars de persones que acudeixen cada diumenge al mercat al costat de la mar Mediterr脿nia.

Aix铆 ho ha anunciat la regidora de Comer莽, Sara Molina, que ha explicat que les 252 parades adjudicades podran estar al complet sense alternan莽a, seguint la normativa actual, i ha volgut destacar 鈥渓es notables millores des de la municipalitzaci贸 del servei i de la gesti贸, que poden comprovar-se i apreciar-se cada diumenge en el Mercat de la Mar鈥.

La regidora ha mostrat la seua satisfacci贸 per la pr貌xima obertura 鈥渁l cent per cent d’aquest mercat exterior, diumenge que ve鈥, i ha recordat que la seua municipalitzaci贸 ha implicat l’optimitzaci贸 de les instal路lacions, amb la col路locaci贸 d’una tanca perimetral completa de la zona per a evitar que determinats residus es depositaren a la platja, o la pintura de les diferents zones en qu猫 es divideix el Mercat.

Q眉estions que per a Molina han sigut 鈥渋mprescindibles en les dos 煤ltimes edicions per a garantir les mesures de seguretat durant la pand猫mia鈥 i que, a m茅s, han millorat 鈥渙stensiblement l鈥檕rganitzaci贸 i capacitat per a atendre les persones usu脿ries鈥.

La regidora de Comer莽 ha subratllat que durant aquesta nova temporada del Mercat de la Mar s’incidir脿 en la 鈥渃onservaci贸 de l’espai i l’entorn en qu猫 se celebra el Mercat鈥. En aquest sentit, ha apel路lat al 鈥渃ivisme i a la responsabilitat鈥, tant de venedors com d’assistents, per a col路laborar amb la neteja, la seguretat i el manteniment de les instal路lacions que garanteix el consistori.

A m茅s, per a Sara Molina, l’脿mplia superf铆cie del recinte, la nombrosa oferta de productes i la facilitat en els accessos, permet que cada any 鈥渟iga m茅s valorat i prestigi贸s鈥, i ha assegurat que 鈥渘o en va 茅s un dels mercats m茅s apreciats en la comarca, que compta amb l’assist猫ncia de moltes persones que arriben des de diferents punts de tota la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.