fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Mercat de la Mar de Borriana torna complet diumenge que ve 3 d’octubre

El Mercat de la Mar de Borriana torna complet diumenge que ve 3 d’octubre

Els 220 llocs adjudicats començaran la nova temporada del mercat del diumenge sense alternança de parades.

El Mercat de la Mar de Borriana tornarà a instal·lar-se en la zona de la platja de l’Arenal a partir del proper diumenge 3 d’octubre sense alternança de parades, i els 220 llocs adjudicats començaran a comercialitzar els seus productes variats als centenars de persones que acudeixen cada diumenge.

Així ho ha anunciat la regidora de Comerç, Sara Molina, que ha explicat que els 220 llocs adjudicats podran estar tots alhora sense alternança, seguint la normativa actual, i ha volgut destacar “les notables millores des de la municipalització del servei i de la gestió, que poden comprovar-se cada diumenge en el Mercat de la Mar”.

L’edil ha mostrat la satisfacció per la pròxima obertura “al cent per cent d’aquest mercat exterior, diumenge que ve”, i ha recordat que la municipalització del servei ha implicat l’optimització de les instal·lacions “amb la col·locació d’una tanca metàl·lica perimetral completa per a evitar que determinats residus es depositaren a la platja, o la pintura de les diferents zones en què es divideix el Mercat. Qüestions que han sigut imprescindibles en la passada edició per a garantir les mesures de seguretat, i que han millorat a més ostensiblement la seua organització i capacitat per a atendre la clientela”.

La regidora de Comerç ha subratllat que durant aquesta nova temporada del Mercat de la Mar s’incidirà novament en la “seguretat i en la conscienciació de les mesures sanitàries, tant de les persones de les parades com de les compradores”, però també, igual que en les anteriors edicions, en la “conservació de l’espai i l’entorn en què se celebra el Mercat”.

En aqueix sentit, ha fet una crida a “la prudència a l’hora de realitzar les seues compres”, i ha apel·lat al “civisme i a la responsabilitat”, perquè l’èxit de l’obertura “depèn en gran mesura del comportament de les persones”.

A més, ha assenyalat que l’àmplia superfície del recinte permet complir les normes de seguretat i en cas necessari “controlar l’aforament i que es complisquen les mesures sanitàries que exigeix la normativa”. Sobre aquest tema, ha reiterat que des de l’Ajuntament s’han pres totes les mesures indicades per la Generalitat, per la qual cosa “la protecció i la seguretat estan garantides”, i ha assegurat que la Policia Local “continuarà controlant que l’activitat comercial discórrega amb les garanties necessàries”.

L’horari del mercat serà de 9h a 14h per als consumidors i a partir de les 15.30h es farà la neteja i desinfecció de la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.