fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Mercat Municipal d’Onda premiar脿 els clients amb la targeta de fidelitzaci贸

El Mercat Municipal d’Onda premiar脿 els clients amb la targeta de fidelitzaci贸

Avui arranca aquesta iniciativa que possibilita als compradors l’acumulaci贸 de punts, que seran canviables per productes o serveis del mercat, i la participaci贸 en les diferents campanyes que es duguen a terme en el recinte comercial.

Este mat铆 s’ha presentat la targeta de fidelitzaci贸 del Mercat Municipal d’Onda en pres猫ncia de l’alcalde Ximo Huguet, el tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament, 脕ngel Badenas, i del director general de Comer莽 i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa.

L’Ajuntament d’Onda, en el seu afany que el Mercat Municipal preste un millor servei, ha impulsat una targeta per a premiar la fidelitzaci贸 dels clients. Aquesta iniciativa possibilita als compradors l’acumulaci贸 de punts, que seran canviables per productes o serveis del mercat, i la participaci贸 en les diferents campanyes que es duguen a terme en el recinte comercial. Durant el dia d’avui i dem脿, personal de l’Ajuntament realitzar脿 inscripcions en el punt d’informaci贸 de la instal路laci贸 i a partir del dilluns 6 cada parada del Mercat ser脿 l’encarregat de donar d’alta als clients i formalitzar i entregar les targetes.

Iniciatives com aquesta s贸n les que li han favorit al Mercat Municipal d’Onda el reconeixement de la Generalitat Valenciana. L’alcalde ha recordat que la Conselleria, a principis de 2011, li va atorgar la distinci贸 d’Excel路lent pels canvis que es van realitzar en la imatge de la sala de vendes, el desenvolupament de la imatge corporativa i la creaci贸 del punt d’atenci贸 al client, amb el suport del govern socialista d’aquella legislatura. “Ara fem un pas m茅s, demostrant el ferm comprom铆s d’aquest equip de govern per la promoci贸 i el foment del comer莽 en la localitat”, ha assenyalat Huguet, qui considera que “el Mercat Municipal 茅s una pe莽a clau per a la dinamitzaci贸 econ貌mica d’Onda”.

Durant l’acte, l’alcalde d’Onda ha volgut agrair personalment “l’esfor莽 diari de l’Associaci贸 de Venedors del Mercat”, representada avui pel seu president Salvador March, i al director general de Comer莽 i Consum, Natxo Costa, “pel suport de la Generalitat Valenciana al comer莽 local”. Aix铆 mateix, ha instat als onders que “realitzen les seves compres en el mercat tradicional i se sumixen a aquestes i altres campanyes que estan incloses en l’estrat猫gia que t茅 l’actual equip de govern socialista, que aposta per la modernitzaci贸 i professionalitzaci贸 del sector i pret茅n convertir Onda en cap莽alera comercial comarcal Espad脿 Millars”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.