fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Mercat Tradicional de Mislata tria les imatges guanyadores del concurs de fotografia

El Mercat Tradicional de Mislata tria les imatges guanyadores del concurs de fotografia

La segona edició d’aquest certamen, sota el lema “Racons de Mislata hui”, ha comptat amb la participació de quasi un centenar de fotografies presentades.

El concurs de fotografia “Racons de Mislata hui”, impulsat per l’Associació de Comerciants del Mercat Tradicional, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Mislata, ha donat a conéixer als seus guanyadors. Una cita que va sorgir amb l’objectiu de dinamitzar el consum en el mercat i atraure a més públic, alhora que dóna a conéixer als veïns i veïnes de la ciutat imatges i llocs habituals que en moltes ocasions passen desapercebuts.

El jurat expert va decidir atorgar el primer premi a Antonio Fernández, una instantània en blanc i negre d’un vell carro situat en una de les rotondes de la ciutat. Un premi que portava aparellat un xec de 250 € per a gastar en material fotogràfic. El segon premi, amb un valor de 150 €, va recaure en la fotografia de Toni Barberá, amb un espectacular vesprejar en la Plaça Major. El premi del públic, elegit pels més de 2000 vots de clients del Mercat que van participar, va anar per a una sorpresa Domi Balastegui, qui repetia un any més entre els guanyadors, ja que en l’edició anterior va quedar en segon lloc. Una artística captura que va meréixer un xec valorat en 100€.

Al lliurament de premis van acudir l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Mercat i Consum, Paco Oliva, així com Pepi Luián primera tinenta d’alcalde i la regidora d’Infància, Lola Hortelano. Tant Bielsa com Oliva, van ser els encarregats, juntament amb Victorino Vergara, president de l’Associació de Comerciants del Mercat, de donar a conéixer els guanyadors. Bielsa va voler primer fer una agraïment als “fotògrafs que gaudeixen prenent imatges de la nostra Mislata bella. Perquè tenim una gran ciutat en la qual cada any es viu millor.” I d’altra banda, l’alcalde va voler fer un reconeixement “a l’esforç i la dedicació dels comerciants del Mercat Tradicional, que dia a dia treballen duro per a mantindre i donar a conéixer el nostre mercat”.
Les obres premiades passaran a ser propietat del Mercat Tradicional de Mislata per a ser utilitzades amb finalitats culturals, artístics o publicitaris i podran veure’s en el propi mercat fins al pròxim 29 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.