fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Ministeri de Agricultura reconeix el compromís del Govern Provincial amb el medi ambient

El Ministeri de Agricultura reconeix el compromís del Govern Provincial amb el medi ambient

La Diputació ha rebut el segell MAGRAMA pel seu treball per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle

La Diputació ha rebut el millor aval possible davant el seu compromís ferm i decidit amb el medi ambient. El Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient ha atorgat a l’administració provincial el segell amb el qual distingeix a aquelles institucions que es comprometen i treballen per la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

El diputat responsable de Desenvolupament Sostenible, Mario García, ha volgut valorar la importància d’un distintiu que “avala la labor realitzada per aquesta administració a l’hora de reduir la contaminació al mateix temps que ens anima a seguir per aquest camí per a fer front a l’important repte de combatre la contaminació”.

D’aquesta manera, el segell MAGRAMA de titularitat del Ministeri arriba fruit de la política empresa pel Govern Provincial amb l’objecte de promoure la reducció de consums energètics de les seues instal·lacions mitjançant intervencions en edificis públics.

De fet, després d’inscriure en la plataforma del Ministeri la petjada de carboni i els compromisos de reducció de les emissions de gasos efecte hivernacle, des del Govern Central han aprovat l’ús del distintiu “que visualitza el nostre compromís inalterable amb el medi ambient” en els edificis de Penyeta Roja, Noves Dependències i en el Palau Provincial de la Diputació.

“La nostra ambició és clara i el compromís adquirit amb el Ministeri així ho demostra. Volem cuidar al màxim el llegat que ens han deixat els nostres avantpassats perquè els nostres fills gaudisquen d’una província única amb un patrimoni natural envejable. És imprescindible que tots ens conscienciem per a canviar les nostres pautes i cuidar l’entorn que ens envolta”, ha ressenyat García.

Leave a Reply

Your email address will not be published.