fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El nou gimn脿s municipal d’Alcossebre entra en funcionament el 2 d’octubre

El nou gimn脿s municipal d’Alcossebre entra en funcionament el 2 d’octubre

La nova instal路laci贸 esportiva, que presta servei de dilluns a dissabte, s’inaugurar脿 oficialment i podr脿 visitar-se en jornada de portes obertes el divendres 6 d’octubre, a partir de les 19.00 hores.

El nou gimn脿s municipal d’Alcossebre entrar脿 en funcionament el dilluns 2 d’octubre. La nova instal路laci贸, ubicada al costat de la zona esportiva de Les Fonts, compta amb una sala de musculaci贸 di脿fana de 200 metres quadrats en qu猫, a m茅s de les diferents m脿quines, s’ha instal路lat una zona habilitada per a la pr脿ctica del cross-fit. El gimn脿s comptar脿 amb servei permanent d’assessorament a c脿rrec de monitors esportius, per part de l’empresa concession脿ria de la gesti贸, adjudicada mitjan莽ant concurs p煤blic.

L’horari d’obertura ser脿 de dilluns a divendres de 10:30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00h i el dissabte de 9.00 a 14.00 hores. El divendres 6 d’octubre, a partir de les 19.00 hores, tindr脿 lloc l’acte d’inauguraci贸 oficial i de portes obertes, perqu猫 tots els ve茂ns que vulguen puguen visitar les instal路lacions. Els interessats a inscriure’s podran fer-ho ja a partir del 2 d’octubre, al mateix gimn脿s. Les tarifes s贸n les mateixes que s’apliquen al gimn脿s municipal d’Alcal脿: 5 euros, en cas d’assistir un sol dia, 30 euros al mes, 60 euros el trimestre, 100 euros el semestre i 180 euros l’any. A m茅s, es preveuen descomptes del 50% per a persones desocupades, membres de fam铆lies nombroses, discapacitats i jubilats.

L’obra, realitzada per una empresa local, ha tingut un cost de 200.000 euros a c脿rrec de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre. L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “amb esta nova infraestructura esportiva, cobrim una demanda important a Alcossebre, ja que eren molts els ve茂ns interessats a poder comptar amb un gimn脿s dotat amb maquin脿ria d’estes caracter铆stiques pr脿cticament id猫ntic al que ja est脿 funcionant a Alcal脿 des de fa m茅s d’un any”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.