fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El nou horari del Bus de Nit amb recorregut Sagunt- Port de Sagunt estar脿 disponible a partir del 9 de febrer

El nou horari del Bus de Nit amb recorregut Sagunt- Port de Sagunt estar脿 disponible a partir del 9 de febrer

Amb l’objectiu d’adaptar-se a les exig猫ncies dels usuaris, el servici del Bus de Nit amplia i reajusta els seus horaris per a fer-lo m茅s efectiu.

Els nous horaris del servici i parades del Bus de Nit que presta l’Ajuntament de Sagunt estaran disponibles a partir del pr貌xim diumenge, 9 de febrer. Este servici es despla莽a des de Sagunt al Port de Sagunt cada matinada de dissabte i diumenge. La finalitat d’estes noves mesures 茅s adaptar-lo a les demandes dels usuaris, principalment els j贸vens de la ciutat, que sol路licitaven novetats i una ampliaci贸 del servici que el fera m茅s efectiu. Els despla莽aments es realitzaran pels dos nuclis, des del centre hist貌ric fins a les zones d’oci de la localitat.

Com a novetat, enguany no es prestar脿 servici a Canet d’en Berenguer, motiu pel qual el Bus de Nit amplia a 7 les seues parades per a cada sentit en el cas del recorregut per Sagunt i 12 al Port de Sagunt. A m茅s, tal com explica el regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, s’ha buscat una adaptaci贸 dels horaris perqu猫 tots els trajectes i parades tinguen el seu inici a les hores en punt i a les mitjanes, de manera que la ciutadania puga adaptar-se a l’horari amb major facilitat. Les parades de matinada del Port de Sagunt a Sagunt s贸n les m茅s reclamades per la ciutadania, per la qual cosa passaran a ser a les 2, 3, 4 i 5.00 hores de la matinada.

Els interessats poden consultar els nous horaris del Bus de Nit en les p脿gines webs d’AVSA (www.avsa.es) i del Servei Urb脿 de Viatgers (www.suvsagunto.es), amb informaci贸 de la resta de l铆nies que oferix el servici d’autob煤s urb脿.

Leave a Reply

Your email address will not be published.