fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Pacte de la Cer脿mica d’Onda augmenta un 21% el Pressupost per a 2019

El Pacte de la Cer脿mica d’Onda augmenta un 21% el Pressupost per a 2019

L’objectiu del consorci 茅s assegurar la continu茂tat de les empreses i fomentar l’ocupaci贸.

El Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 de la Cer脿mica comptar脿 amb un pressupost de 186.258 euros per a l’any 2019, un 21% m茅s respecte al pressupost inicial de 2018. El Consorci dur脿 a terme projectes per a assegurar la continu茂tat de les empreses de la zona i fomentar la generaci贸 d’ocupaci贸 durant pr貌xim any. El president del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 de la Cer脿mica, Ximo Huguet, ha afirmat que “donat els bons resultats obtinguts, sent l’entitat amb m茅s empreses adherides en l’脿mbit nacional, seguirem avan莽ant en esta l铆nia, assegurant la continu茂tat d’empreses viables en perill de desapar茅ixer i aix铆 evitar la p猫rdua de capital econ貌mic i llocs de treball, a m茅s de proporcionar als emprenedors una alternativa per a establir-se, diferent de la creaci贸 ‘des de zero’ de la seua empresa”.

Dins del Pressupost tamb茅 es desenvolupar脿 una 脿rea de formaci贸 espec铆fica en col路locaci贸 de revestiment cer脿mic, on a trav茅s d’un curs espec铆fic te貌ric-pr脿ctic, es tractar脿 de proporcionar els coneixements necessaris a aturats per a facilitar la reinserci贸 en este sector, ja que el mercat actual est脿 demandant este tipus de professionals. Aix铆 mateix, el projecte contractar脿 dos t猫cnics especialistes en empreses, un coordinador docent i un auxiliar administratiu.

El Consorci mantindr脿 l’execuci贸 de programes que afavorisquen el desenvolupament de l’esperit emprenedor, el suport a les iniciatives empresarials i la millora de la ocupabilitat. Per a a莽貌 es realitzaran accions formatives que donen resposta a la demanda del sector cer脿mic actual, adequant la formaci贸 a les necessitats reals de les empreses. “D’esta manera, 茅s possible obtenir m茅s i millors resultats i afermar-ho com una eina que, des de la concertaci贸 social i pol铆tica, permeta la reactivaci贸 econ貌mica i la generaci贸 d’ocupaci贸, estable i de qualitat, en els municipis consorciats”, ha assegurat Ximo Huguet.

El president ha concl貌s dient que “continuarem treballant conjuntament perqu猫 茅s la millor manera de desenvolupar pol铆tiques d’activaci贸 d’ocupaci贸 que siguen afectives i dinamitzen l’economia de la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.