fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Pacte Local d’Ocupaci贸 aprova el pressupost amb una partida de 300.000 euros

El Pacte Local d’Ocupaci贸 aprova el pressupost amb una partida de 300.000 euros

La regidora Patricia Puerta destaca com a novetat la creaci贸 d’un Pla d’Ocupaci贸 Juvenil i per a dones majors de 44 anys.

El Consell Rector del Pacte Local d’Ocupaci贸, presidit per la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patricia Puerta, s’ha reunit en sessi贸 extraordin脿ria per a aprovar el pressupost per al 2016 amb la finalitat de promoure actuacions que doten de major solidesa les iniciatives empresarials a trav茅s del foment de la cultura emprenedora, la formaci贸 en autoocupaci贸 i l’emprenedoria.

D’aquesta manera, s’ha aprovat el pressupost de 300.000 euros que anir脿 destinat a diverses propostes d’actuaci贸, segons les directrius del I Pla Estrat猫gic d’Ocupaci贸, signat el darrer 18 d’abril.

Les entitats que han aportat propostes s贸n l’equip de govern, UGT, CCOO, la Confederaci贸 d’Empresaris de Castell贸 (CEC) i CEPYMEC, la confederaci贸 de la xicoteta i mitjana empresa de la ciutat.

En primer lloc, cal destacar que en aquest consorci “es posa en marxa per primera vegada un Pla d’Ocupaci贸 Juvenil i un Pla d’Ocupaci贸 dirigit a dones majors de 44 anys”, ha assegurat Puerta. Aquests nous plans ocupacionals tenen una partida de 75.118,95 euros cadascun.

A m茅s a m茅s, es contractar脿 personal per al consorci: un/a auxiliar administratiu, un t猫cnic/a d’ocupaci贸 i un altre/a d’emprenedoria , i tres monitors/es per a la formaci贸 ocupacional. Per a aquesta primera l铆nia es destinar脿 un total de 66.242 euros.

Tamb茅 es posaran en marxa tres cursos ocupacionals, l’alumnat del qual rebr脿 una beca d’assist猫ncia. El pressupost destinat a aquesta l铆nia de treball ascendeix a 47.520 euros.

D’altra banda es treballar脿 en la Xarxa de territoris Socialment Responsables per aconseguir que Castell贸 es situe com a ciutat consolidada en temes de sostenibilitat i territori socialment responsable.

Per 煤ltim, s’adjudiquen 15.000 euros al material necessari per als cursos, equips de protecci贸, maquin脿ria, eines i asseguran莽a d’accidents entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.