fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El passeig de Mascarell-Nules presenta una imatge renovada

El passeig de Mascarell-Nules presenta una imatge renovada

El passeig de Mascarell-Nules presenta una imatge renovada despr茅s de la finalitzaci贸 de les actuacions emmarcades en la seua remodelaci贸 que ha realitzat l’alumnat del projecte T’Avalem Nules 2017. En concret, l’actuaci贸 pr脿ctica dels 20 alumnes dels dos m貌duls, un d’obra i l’altre de jardineria, d’este projecte ha consistit en la construcci贸 d’una vorera nova, la realitzaci贸 d’un mur de protecci贸 i la plantaci贸 d’esp猫cies d’arbres noves.

“Este passeig uneix Nules amb Mascarell i ha sigut una realitat gr脿cies al projecte T’Avalem que la Conselleria ens va concedir fa poc m茅s d’un any. L’actuaci贸 realitzada pels alumnes ha sigut de gran envergadura, ja que el passeig estava bastant deteriorat i la gent pr脿cticament no l’utilitzava perqu猫 hi havia perill de caigudes, este estat generava les queixes dels ve茂ns i de les ve茂nes. A m茅s, esperem que una vegada es reprenga el mercat de Mascarell el pr貌xim mes de juliol este passeig puga ser utilitzat per totes les persones que s’acosten al mercat en estos mesos d’estiu”, comenta la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

El passeig actual presenta una part de ciment perqu猫 la gent puga passejar i l’altra d’arena on es podr脿 fer esport en bicicleta o a peu.

Per altra banda, des de la Regidoria de Pol铆tiques d’Ocupaci贸 s’assenyala que continuen treballant per a millorar la qualificaci贸 i la formaci贸 dels i les joves en situaci贸 d’atur de la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.