fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El patrimoni històric i natural de Castelló, protagonista en el cartell del Dia de la Província

El patrimoni històric i natural de Castelló, protagonista en el cartell del Dia de la Província

Moliner: “Castelló és una terra rica en patrimoni però també rica en valors que volem destacar el Dia de la Província”

El cartell que donarà imatge enguany al Dia de la Província “sintetitza a la perfecció en una sola imatge els valors que volem transmetre a tota la societat”. Així ho ha destacat el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, després que el dissenyador Vicent Ramon li haja presentat la creació de cara a la jornada que se celebrarà el 18 de març.

Així, el president del Govern Provincial ha subratllat que “Castelló és una terra rica en patrimoni, paisatges però també rica en valors humans que és el que volem destacar durant el dia de màxima celebració institucional de la província i fer-ho des de ja amb aquest cartell que és la seua millor carta de presentació”.

Per a açò, tal com ha explicat Vicent Ramón, la creació recopila “alguns dels elements que té en valor el ric patrimoni d’aquesta província com és l’Arquer de la Valltorta com a motiu principal creant una intersecció amb la C de Castelló i, al costat d’ella, la dualitat de mar i muntanya, i tot sobre la verda naturalesa protagonista a l’interior de Castelló”.

D’aquesta manera, un element tan representatiu de “el nostre llegat i patrimoni, com és l’Arquer de la Valltorta, que és el motiu de l’escultura que s’atorga a l’Alta Distinció de la Província, exercirà de reclam per a una jornada marcada per l’orgull de pertinença a una terra única i repleta d’oportunitats com és la província de Castelló”.

“Des del Govern Provincial hem apostat per convertir el Dia de la Província en una gran festa per als castellonencs i un gran dia per a reivindicar les moltes coses bones que passen a Castelló”, ha reivindicat Moliner.

Cal recordar que a través del Dia de la Província, que se celebrarà el 18 de març, la Diputació reconeix a aquelles institucions i persones que més han contribuït al desenvolupament de la província en les més diverses facetes. Un dia en el qual la Corporació Provincial lliura l’Alta Distinció de la Província i les distincions al mèrit esportiu, solidari, de la innovació i de les arts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.