fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports de Castell贸 ofereix als seus usuaris pautes d’alimentaci贸 saludable en la pr脿ctica esportiva

El Patronat d’Esports de Castell贸 ofereix als seus usuaris pautes d’alimentaci贸 saludable en la pr脿ctica esportiva

Els aficionats podran acudir de manera gratu茂ta a un dietista o nutricionista que els oferir脿 consells per a una alimentaci贸 adequada.

El Patronat d’Esports de Castell贸 est脿 promovent entre els usuaris de les instal路lacions esportives municipals la campanya ‘Alimentaci贸 saludable en la pr脿ctica esportiva’, mitjan莽ant la qual ofereix als aficionats a l’esport unes pautes d’alimentaci贸 i consells diet猫tics de manera totalment gratu茂ta.

Esta iniciativa naix de l’acord entre el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castell贸 i el Col路legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa) mitjan莽ant el qual s’ofereix un servei de valoraci贸 i assessorament diet猫tic i sobre h脿bits d’alimentaci贸 adequats.

D’esta manera, tots els usuaris de les instal路lacions esportives municipals poden arreplegar un tiquet que podran canviar per una visita de valoraci贸 i pautes aliment脿ries per a seguir una alimentaci贸 saludable combinada amb la pr脿ctica esportiva. En cas que l’usuari estiguera interessat en altres serveis no inclosos en el programa, se l’informar脿 sobre les tarifes concretes. El tiquet es pot arreplegar en el Gaet脿 Huguet, la piscina Ol铆mpica, Castalia, Emilio Fabregat o en les oficines de Patronat Municipal d’Esports.

Una vegada arreplegat el tiquet, l’usuari podr脿 acudir a qualsevol dels dietistes i/o nutricionistes adherits al conveni per a realitzar eixa primera consulta amb el professional escollit.

A m茅s, una comissi贸 de seguiment establir脿 un sistema d’avaluaci贸 per a mesurar la satisfacci贸 de l’usuari respecte als serveis de diet猫tica i nutrici贸 que reba, aix铆 com per a determinar el grau de satisfacci贸 amb el professional que haja escollit. Tamb茅 establir脿 la forma d’arreplegar els suggeriments i possibles queixes.

Enric Porcar, regidor d’Esports, assenyala que l’acord “pret茅n donar m茅s visibilitat i fomentar el treball del dietista-nutricionista en la promoci贸 de la salut”, at茅s que la pr脿ctica de l’esport s’ha popularitzat en els 煤ltims anys en tots els segments d’edat de la poblaci贸. Amb esta nova realitat, tant el Patronat com el CODiNuCoVa creuen que “茅s essencial una correcta nutrici贸 en l’esport” i que “ambdues activitats han d’estar dirigides per professionals en cada mat猫ria”, destaca Porcar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.