fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports de Castell贸 presenta la campanya Activa’t

El Patronat d’Esports de Castell贸 presenta la campanya Activa’t

Es pret茅n fomentar un estil de vida actiu amb diferents missatges audiovisuals.

El regidor d’esports, Enric Porcar, ha presentat recentment la campanya Activa’t, un conjunt d’accions comunicatives que t茅 com a objectiu promoure un estil de vida actiu entre la ciutadania de Castell贸, on l’esport i l’activitat f铆sica estiga present en el dia a dia.

La campanya estrena ara un v铆deo on es donen pautes i consells perqu猫 el protagonista, que resta al sof脿 mirant la televisi贸, aconseguisca canviar els seus h脿bits. Fer exercicis de for莽a i musculaci贸 entre dos i tres dies per setmana o de flexibilitat i equilibri tant com siga possible s贸n algunes de les directrius que donen els experts i que es reflecteixen al v铆deo.

Enric Porcar ha animat als castellonencs a compartir el v铆deo amb amics i coneguts a trav茅s de les xarxes socials, que s’estenga com a element pedag貌gic “per transmetre estos valors que creem que s贸n importants i que la gent de Castell贸 en general comparteix”.

Al v铆deo es poden trobar moltes refer猫ncies a llocs emblem脿tics de la ciutat: camps de tarongers, la figura de Tombatossals, la pla莽a Major o l’ermita de la Magdalena. Tamb茅 hi apareixen ciutadans de Castell贸 associats a la promoci贸 de l’activitat f铆sica, com ara els medallistes paral铆mpics Ariadna Edo i Abdel Ait, aix铆 com altres personalitats conegudes a la ciutat.

Respecte al recorregut futur de la campanya Activa’t, Porcar ha declarat: “Tenim pendent desenvolupar una activitat did脿ctica al voltant d’este v铆deo que farem extensible a tots els professors i mestres d’educaci贸 f铆sica perqu猫 treballen tamb茅 en classe amb els seus alumnes”.

Segons el regidor d’Esports es pret茅n que el material gr脿fic que acompanya al v铆deo (dos cartells que ja van tenir difusi贸 l’any passat) arribe a col路legis, centres de salut, comer莽os, establiments d’alimentaci贸, centres per a gent major o associacions de ve茂ns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.