fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple aprova per unanimitat l’adhesi贸 de Vila-real al pla Edificant del Consell per agilitar les reivindicacions dels col路legis

El Ple aprova per unanimitat l’adhesi贸 de Vila-real al pla Edificant del Consell per agilitar les reivindicacions dels col路legis

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat per unanimitat l’adhesi贸 de la ciutat al pla Edificant per a l’ampliaci贸 i construcci贸 de centres docents a la ciutat.

L’adhesi贸 al programa es produeix despr茅s de rebre tamb茅 el vistiplau del Consell Escolar Municipal i dels consells escolars dels diferents centres afectats. Entre les actuacions incloses en el pla estan la construcci贸 de gimnasos als col路legis Pasqual N脿cher, Escultor Ortells i Concepi贸n Arenal, la renovaci贸 del sostre del Jos茅 Soriano, entre altres.

En total, s贸n 16 les actuacions reivindicades pels centres docents per a millorar les instal路lacions, a m茅s de la nova Escola Oficial d’Idiomes i la construcci贸 del quart institut. Al marge del pla Edificant, aviat s’escometr脿 l’edificaci贸 del nou aulari d’infantil del col路legi Carlos Sarthou. “Del que es tracta 茅s de sumar forces perqu猫 els diners pressupostats per la Generalitat per a la construcci贸 i millora d’infraestructures educatives puga executar-se de manera m茅s r脿pida i eficient”, valora el regidor d’Educaci贸, Eduardo P茅rez, qui recorda que les actuacions del programa seran sufragades 铆ntegrament per la Generalitat, encara que es delega la gesti贸 en els municipis per a agilitar la redacci贸 dels projectes.

D’altra banda, el Ple ha aprovat tamb茅 per unanimitat el nou reglament del Cementeri, que s’actualitza a la normativa vigent, amb el principal objectiu de facilitar la unificaci贸 d’enterraments, entre altres millores. La sessi贸 ha donat el vistiplau a una relaci贸 de despeses per 29.429 euros i una modificaci贸 de pla per a fer possible l’ampliaci贸 de la nau de Reciplana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.