fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de Benicarl贸 aprovar脿 una declaraci贸 institucional de condemna a l’agressi贸 de R煤ssia a Ucra茂na

El Ple de Benicarl贸 aprovar脿 una declaraci贸 institucional de condemna a l’agressi贸 de R煤ssia a Ucra茂na

La Junta de Portaveus acorda aprovar la moci贸 en la pr貌xima sessi贸 plen脿ria, que tindr脿 lloc el 30 de mar莽.

El Ple de l’Ajuntament de Benicarl贸 aprovar脿 una declaraci贸 institucional de condemna a l’agressi贸 de R煤ssia a Ucra茂na en la pr貌xima sessi贸 que tindr脿 lloc el 30 de mar莽. Aix铆 ho ha acordat la Junta de Portaveus, amb el vistiplau dels quatre partits que compten amb representaci贸 municipal: PSPV-PSOE, PP, Ciudadanos i Comprom铆s.

La declaraci贸 posa de manifest que 芦davant la gravetat dels fets, la violaci贸 de la legalitat internacional, les morts de civils i personal militar i el risc d’empitjorament, demanem frenar aquesta invasi贸 i reiterem la nostra solidaritat amb els pobles i el nostre comprom铆s de col路laboraci贸 en les accions humanit脿ries per protegir el benestar de la poblaci贸禄.

El text tamb茅 constata que 芦l’Ajuntament s’ofereix a prestar tota l’ajuda i el refugi que calga per donar resposta a la vessant humanit脿ria del conflicte, atenent la ciutadania ucra茂nesa v铆ctima d’aquesta agressi贸 i donant suport a les empreses afectades禄.

芦Benicarl贸 鈥攆inalitza la moci贸鈥 es compromet per la defensa de la pau i aposta pel dret internacional i la via diplom脿tica en el marc de les Nacions Unides per posar fi al conflicte b猫l路lic禄.

At茅s que el 31 de mar莽 (煤ltim dijous de mes) se celebrar脿 la process贸 de pujada del Crist de la Mar, el Ple s’ha traslladat al dimecres dia 30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.