fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de la Diputaci贸 aprova el dimarts les 225 primeres obres de la inversi贸 hist貌rica de 24,8 milions del Pla Castell贸 135

El Ple de la Diputaci贸 aprova el dimarts les 225 primeres obres de la inversi贸 hist貌rica de 24,8 milions del Pla Castell贸 135

Es tracta d’actuacions 100% decidides pels ajuntaments que revertiran directament en millors oportunitats per als pobles.

El Ple de la Diputaci贸 del pr貌xim dimarts, 24 d’abril, donar脿 llum verda a les 225 primeres obres de la inversi贸 hist貌rica de 24,8 milions d’euros que el Govern Provincial destinar脿 al Pla Castell贸 135. Tamb茅 contempla els 2,5 milions d’euros en despeses corrents i personal que contempla la primera part d’este Pla. Quedar脿 amb a莽貌 encara la meitat d’inversi贸, 12,4 milions d’euros, que es materialitzar脿 en un segon pla amb el qual els pobles podran duplicar les seues actuacions gr脿cies a esta injecci贸 inversora de la Diputaci贸 i que tamb茅 s’aprovar脿 en este ple.

Cal tenir en compte que totes elles seran actuacions 铆ntegrament decidides pels ajuntaments i que revertiran directament en la millora de les oportunitats i dels equipaments dels municipis, aix铆 com per a finan莽ar serveis essencials, tant els xicotets com els de major grand脿ria.

Aix铆 ho ha destacat el vicepresident primer de la Diputaci贸 i portaveu, Vicent Sales, qui ha assegurat que “els ajuntaments rebran els recursos de la Diputaci贸 per a solucionar els problemes del dia a dia en els seus municipis. Amb estes obres, un total de 225 que en uns mesos seran 550, es dinamitza a m茅s de forma important l’activitat dels pobles, emprant a empreses dels municipis i amb a莽貌 als seus propis ve茂ns”.

脡s per a莽貌 que Sales ha explicat que “no fem sin贸 generar solucions de proximitat als problemes diaris de la gent i en este cas finan莽ades 铆ntegrament per l’administraci贸 que en 2018 m茅s diners invertir脿 en la prov铆ncia de Castell贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.