fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El ple de la Diputaci贸 de Castell贸 aprovar脿 convenis singulars per a la millora d’infraestructures als pobles afectats per l’incendi de l’Alt Millars

El ple de la Diputaci贸 de Castell贸 aprovar脿 convenis singulars per a la millora d’infraestructures als pobles afectats per l’incendi de l’Alt Millars

El president Jos茅 Mart铆 es reunir脿 el dia 21 a la Fuente la Reina amb els alcaldes d’aquestes poblacions per a abordar mesures d’una altra 铆ndole que puguen beneficiar a aquests municipis.

L’equip de govern de la Diputaci贸 de Castell贸 sotmetr脿 a la consideraci贸 del ple que se celebrar脿 dimarts que ve l’aprovaci贸 d’una modificaci贸 pressupost脿ria via incorporaci贸 de romanents que permetr脿 subscriure convenis singulars que sumen un total de 60.000 euros amb els cinc municipis afectats per l’incendi iniciat en la localitat de Villanueva de Viver. Tal com es va fer amb els focs del passat mes agost declarats a Les Useres i Bej铆s, s’assignaran recursos per a la millora d’infraestructures afectades, segons el nombre d’hect脿rees cremades. D’aquesta manera, els convenis de Montanejos i la Puebla de Arenoso seran de 15.000 euros cadascun, i els de Villanueva de Viver, Fuente la Reina i Mont谩n, de 10.000 euros per localitat.

Es tracta d’un expedient que ja va ser aprovat dimarts passat en la comissi贸 informativa de Bon Govern i Especial de Comptes i que el president Jos茅 Mart铆 espera que siga ratificat en el ple amb el vot afirmatiu de tots els grups. L’objectiu 茅s que les poblacions afectades puguen rebre aquestes ajudes com m茅s prompte millor i que siguen compatibles amb les quals aproven altres administracions de major rang que la Diputaci贸.

D’altra banda, el president Mart铆 ha convocat una reuni贸 de treball per a el pr貌xim dia 21 d’abril a la Fuente la Reina amb els alcaldes dels municipis de l’Alt Millars que van resultar afectats per l’incendi iniciat el passat 23 de mar莽. En la trobada s’abordar脿 l’adopci贸 d’altres mesures que puguen beneficiar a aquestes localitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.