fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de Vila-real aprova prorrogar el contracte del servei de recollida de residus s貌lids i gesti贸 de l鈥檈coparc dos anys m茅s

El Ple de Vila-real aprova prorrogar el contracte del servei de recollida de residus s貌lids i gesti贸 de l鈥檈coparc dos anys m茅s

L’Ajuntament de Vila-real ha aprovat en un Ple extraordinari una nova pr貌rroga del contracte de gesti贸 del servei p煤blic de recollida domicili脿ria i transport de residus s貌lids urbans i voluminosos i d’explotaci贸 de l’ecoparc per dos anys.

La regidora de Contractaci贸, Sabina Escrig, ha explicat que l’acord subscrit amb la UTE Recogida Vila-real ha perm猫s introduir fins al moment nombroses millores per tal d’adaptar-se a l’evoluci贸 de la ciutat.

Escrig destaca que “hem aconseguit la incorporaci贸 de nous contenidors de residus urbans, a m茅s d’ampliar la zona d’instal路laci贸 i retirada de dip貌sits en la zona centre, el servei d’ecoparc m貌bil o la recollida de taps solidaris”. Aix铆 mateix, afig l’ampliaci贸 del nombre de contenidors per a la recollida d’oli usat, la realitzaci贸 de tr铆ptics informatius i l’ampliaci贸 de dos a cinc dies per a la recollida de voluminosos i la poda a particulars, entre altres serveis.

No obstant aix貌, l’edil ha recordat la import脿ncia de respectar els horaris establits per a tirar el fem i ha anunciat que entre els objectius a complir pr貌ximament est脿 incrementar el nombre de contenidors de reciclatge i canviar-los progressivament per uns altres amb un nou sistema per a facilitar el seu 煤s. El punt s’ha aprovat amb els vots a favor de PSPV, Comprom铆s i Ciutadans i l’abstenci贸 del PP.

D’altra banda, el Ple ha aprovat per unanimitat la modificaci贸 de la redacci贸 d’un apartat de les bases d’execuci贸 del pressupost del 2017, que ha perm猫s incrementar de 9.000 a 12.000 euros el conveni amb l’Associaci贸 d’ajuda al poble sahrau铆 SMARA Vila-real y tamb茅 reubicar diners de la partida de convenis a l’apartat d’activitats a l’脿rea de Joventut, que possibilitar脿 el patrocini des de la Regidoria que dirigeix Xavier Ochando a l’equip UJI Motorsport FS Team, format per joves vila-realencs que, tal com indica el regidor “porten el nom de Vila-real al voltant del m贸n”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.