fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El ple municipal de Benic脿ssim impulsa el reconeixement tur铆stic auton貌mic del Dia de les Paelles

El ple municipal de Benic脿ssim impulsa el reconeixement tur铆stic auton貌mic del Dia de les Paelles

Els grups municipals donen suport a tamb茅 la recuperaci贸 del Mes de les tortugues al Parc Natural del Desert de les Palmes.

El ple de l’ajuntament de Benic脿ssim, per unanimitat, ha donat el tret de sortida per a la consecuci贸 del reconeixement de “Festa d’Inter茅s tur铆stic auton貌mic de la Comunitat Valenciana” per al Dia de les Paelles. L’alcaldessa del municipi, Susana Marqu猫s, ha assenyalat que “esta festa s’ha convertit en un referent no solament provincial sin贸 de deb貌 auton貌mic, ja que 茅s una cita ineludible para milers de persones de tots els punts de la Comunitat Valenciana que arriben fins al nostre municipi en una jornada de les nostres festes que ha aconseguit al llarg de gaireb茅 quaranta anys, una fama que transcendix les nostres fronteres provincials.

En la moci贸, presentada pel PP i convertida en Declaraci贸 Institucional amb el suport de tots els grups pol铆tics, recorda que la festa del Dia de les Paelles va comen莽ar en 1980 i des de llavors ha anat creixent fins a aconseguir arribar este any a congregar a m茅s de 30.000 persones.
Marqu猫s ha afegit que “el Dia de les Paelles no solament 茅s actualment una jornada festiva, sin贸 tamb茅 un potent atractiu tur铆stic para desestacionalitzar el turisme en la nostra localitat en una temporada, com l’hivern, en la qual l’arribada de tants visitants beneficia no solament al nostre grau de coneixement de Benic脿ssim en tot el territori valenci脿, sin贸 tamb茅 un alt benefici en el nostre teixit econ貌mic hostaler”.

Amb la Declaraci贸 Institucional, el consistori inicia tot l’expedient de tramitaci贸 amb l’objectiu d’obtenir el reconeixement auton貌mic abans del Dia de les Paelles de 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.