fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP reivindica la veu d’un interior que exigeix a PSOE i Compromís construir helisuperfícies com a garantia de vida

El PP reivindica la veu d’un interior que exigeix a PSOE i Compromís construir helisuperfícies com a garantia de vida

“Els heliports són una via d’evacuació que hauríem de garantir per a assistir a tots els ciutadans d’aquesta província que lliurement han decidit instal·lar els seus domicilis en pobles privilegiats”, assenyala David Vicente, diputat provincial del PPCS.

A poc més de dos mesos que PSOE i Compromís complisquen el seu mandat de govern al capdavant de la Diputació, el resultat en matèria de construcció d’helisuperfícies no pot ser més descoratjador. La de Suera, localitat de la qual és alcalde el president de la Diputació, és l’única executada i la d’Aín, governada per Compromís, és l’única amb al qual el PSOE va reconéixer el 3 de maig de 2022, haver aconseguit un acord per a executar-la.

El motiu, tal com manifestava llavors el PSOE en resposta a una pregunta formulada pel PP, és que no hi havia més sol·licituds. Però la veritat és que Arañuel o Torrechiva, porten anys demandant-les, tal com assenyala el diputat provincial del PPCS, David Vicente.

“A elles se sumen altres municipis, com Castillo de Villamalefa, que també ha demandat aquest servei, o Higueras, l’alcaldessa del qual també l’ha demandada després que el mes de març passat s’haguera d’evacuar a un veí per motius de salut amb l’helicòpter medicalitzat”.

Aquesta xarxa de plataformes que el govern del Partit Popular va desenvolupar al capdavant de la Diputació “s’ha estancat en mans de PSOE i Compromís”. “I el nostre compromís és reactivar-la, perquè entenem que aquest tipus d’infraestructures són garantia de vida per als ciutadans d’aquesta província que lliurement han decidit establir els seus domicilis en pobles que són privilegiats. Dotar-los d’aquest recurs és garantir-los una assistència ràpida en cas d’accident o d’evacuació en cas d’incendi forestal”.

En el PP, ha assenyalat David Vicente, “ho farem possible a partir del 28 de maig amb un govern que governe per a la província”. “I l’interior és un objectiu prioritari que mereix tota la nostra atenció. Treballar per invertir en serveis d’utilitat, secundar i resoldre les seues demandes i apostar per la repoblació que frene la despoblació són objectius comunes”. “La seua veu serà la nostra a partir del pròxim 28 de maig perquè el nostre és un pacte amb la província”, ha manifestat el diputat provincial del PPCS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.