fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PPCS es reuneix amb la plataforma del transport i proposa reduir l’impost d’hidrocarburs

El PPCS es reuneix amb la plataforma del transport i proposa reduir l’impost d’hidrocarburs

El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, al costat de la portaveu provincial, Salomé Pradas, atenen les demandes de la Plataforma de Defensa del Transport per Carretera i reivindiquen “un futur per als qui només volen treballar”.

La reducció de l’impost d’hidrocarburs és la mesura urgent que el PPCS ha defensat hui en una reunió amb la Plataforma de Defensa del Transport per Carretera de la província de Castelló que s’ha celebrat en la seu provincial del Partit Popular.

Salvador Aguilella, secretari general del PPCS, i Salomé Pradas, portaveu provincial i secretària general del PP al Senat, s’han reunit hui amb portaveus de la Plataforma per a defensar, “amb una acció immediata, directa i contundent” als prop de 160 transportistes de Castelló que hui han acudit a Madrid en representació del sector per a “poder treballar”.

Perquè “hui el Govern de Pedro Sánchez podria aprovar una reducció de l’impost d’hidrocarburs per Consell de ministres que reduïsca immediatament 70 cèntims per litre el cost del carburant”. “Hui i no demà, perquè dia que el PSOE perd sense aplicar solucions és un dia de jornal perdut per a moltes famílies de la nostra província”. I l’objectiu, tal com ha declarat Aguilella, “és que Sánchez deixe de cobrar impostos que asfixien a professionals als quals els està fent la vida impossible”, tal com els representants dels transportistes han declarat hui en la reunió amb el PPCS.

Cal assenyalar que la majoria del sector a la província són autònoms i que més del 50% dels costos del transport són imposats els cobra Sánchez en impostos. “Per això defensem que la solució sí que és baixar impostos, com fan altres països europeus, enfront d’un Govern d’Espanya que està portant a la ruïna a milers de famílies. I els acompanyarem fins al final per a defensar els seus interessos enfront d’un PSOE que no sols no aplica mesures, és que els criminalitza”, ha conclòs Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.