fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El president Ximo Puig anuncia la intenci贸 de la Generalitat de donar soluci贸 a la Casa de la Cultura de les Alqueries

El president Ximo Puig anuncia la intenci贸 de la Generalitat de donar soluci贸 a la Casa de la Cultura de les Alqueries

L’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacci贸 per comptar amb el suport del president per a desbloquejar unes obres que fa 16 anys estan parades i que s贸n un problema per al municipi

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat avui a les Alqueries que la intenci贸 del govern que presideix 茅s posar fi a la situaci贸 de bloqueig que viuen les obres de la Casa de la Cultura de la localitat. Aix铆, Puig afirma que “certament, la visita t茅 la intenci贸 de desbloquejar una situaci贸 ins貌lita d’unes obres que es van parar fa 16 anys i no s’han acabat”. El president ha visitat avui l’edifici, acompanyat pels membres de la corporaci贸 municipal, i s’ha reunit amb l’alcaldessa de la localitat, Esther Lara i els membres de l’equip de govern als quals ha remarcat el comprom铆s de posar fi a la situaci贸 actual.

Per la seua banda, l’alcaldessa ha manifestat la seua gratitud per “en primer lloc, la visita del president que ja demostra una clara intenci贸 de desbloquejar l’assumpte i en segon lloc el seu comprom铆s amb el municipi de les Alqueries de finalitzar amb una situaci贸 que es troba bloquejada des del 2001 i que fins ara cap govern anterior de la Generalitat ha fet res per solucionar”. Lara afegeix que “aquest 茅s un dia molt bo per a les ve茂nes i ve茂ns de les Alqueries, ja que fa molts anys que lluitem perqu猫 les institucions ens tinguen en compte i Ximo Puig, en aquest temps, ha sigut molt receptiu amb la problem脿tica i avui es demostra que no solament eren paraules, que anem a veure fets d’aquest govern”.

El president ha afirmat que “podem estar d’acord o no amb la intenci贸 que tenia el projecte en el seu moment. Probablement va haver-hi un temps en qu猫 en el nostre pa铆s es van fer coses massa grans, amb una visi贸 excessiva, per貌 cal donar-li la millor soluci贸 possible finalment i passar d’una pol铆tica de continent a una de continguts. En aquest cas cal acabar el continent i dotar-ho des de l’inici de contingut real que ajude i que siga benefici贸s per a tot el poble de les Alqueries per al seu desenvolupament econ貌mic i cultural”.

Puig, a m茅s, ha expressat la voluntat que quan finalment siga una realitat siga l’Ajuntament qui decidisca l’煤s que se li ha de donar a l’edifici amb el comprom铆s que tinga utilitat per a la societat de les Alqueries. “Anem a treballar amb l’alcaldessa per a veure de quina manera s’han de repartir les inversions, per貌 est脿 el comprom铆s ferm d’ajudar de forma decisiva al consistori perqu猫 aquest edifici siga un referent cultural de les Alqueries i de tota la comarca”, assegura el m脿xim responsable de la Generalitat.

Des de la perspectiva de la Generalitat, conclou Puig que, “aquest no 茅s l’煤nic cas, tenim multitud de casos que nosaltres anomenem elefants blancs, que s贸n edificis que es van fer sense saber perqu猫 o que no s’han acabat. El nostre comprom铆s, per tant, 茅s anar desbloquejant aquestes situacions en la mesura del possible”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.