fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El primer cap de setmana de tancament perimetral de Castelló se salda amb un 2,73% de denúncies

El primer cap de setmana de tancament perimetral de Castelló se salda amb un 2,73% de denúncies

L’alcaldessa agraeix el comportament responsable de la ciutadania després de constatar-se el general compliment de la mesura.

La Policia Local de Castelló ha realitzat 47 propostes de sanció des del divendres i fins al matí d’aquest dilluns per vulnerar el tancament perimetral de la ciutat decretat pel Govern valencià. Les denúncies suposen a penes un 2,73% respecte a la totalitat de vehicles controlats, que han sigut 1.720 per part del cos local de policia. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que aquestes dades reflecteixen que la pràctica totalitat de la ciutadania va complir amb aquesta mesura i ha agraït el “comportament responsable” dels i les veïnes de Castelló.

“Castelló ha superat el primer cap de setmana de tancament perimetral amb un comportament exemplar i sense incidències destacables”, ha apuntat Marco. Cal recordar que Castelló és una de les ciutats amb població superior a 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana afectades per la limitació d’entrada i eixida de persones des de les 15.00 hores del divendres a les 6.00 hores del matí del dilluns. Una mesura aprovada, al costat d’unes altres, sobre la base del decret 2/2021, de 24 de gener, del president de la Generalitat.

La Policia Local de Castelló va activar des de divendres passat un dispositiu especial de control de vehicles, en coordinació amb altres forces i cossos de seguretat de l’Estat, per a vetlar pel compliment d’aquesta restricció.

En total, des de divendres passat s’ha realitzat una trentena de dispositius de control i inspeccionat les entrades i eixides de 1.720 vehicles. D’ells, s’han proposat per a sanció un total de 47 casos, la qual cosa suposa un 2,73% dels controls. El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha recalcat que en la immensa majoria de desplaçaments realitzats i controlats pels agents s’ha constatat que complien amb la mesura dictada. “El primer cap de setmana de tancament perimetral de Castelló ha discorregut sense incidències destacables i amb una gran faena de la Policia Local, en coordinació amb la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat, per a garantir el compliment de la restricció”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.