fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El primer dia de termini per a la petició d’ajudes anti-covid a Vila-real se salda amb una trentena de sol·licituds

El primer dia de termini per a la petició d’ajudes anti-covid a Vila-real se salda amb una trentena de sol·licituds

L’Ajuntament de Vila-real ha registrat una trentena de sol·licituds, en el primer dia de termini per a la sol·licitud de les ajudes als sectors més afectats per la covid-19.

La major part d’elles, una vintena, corresponen a negocis inclosos en les ajudes Parèntesis del pla Resistir, fonamentalment dels àmbits de l’hostaleria i restauració. A més, s’han registrat cinc sol·licituds per a la bonificació de l’IBI i altres dues demandes de locals d’oci nocturn.

“Aquesta trentena de sol·licituds se sumen a les constants telefonades per a demanar informació que està rebent l’Oficina de col·laboració per a la gestió de les ajudes que hem habilitat a la BUC. Estem posant tots els mitjans al nostre abast per a facilitar als nostres sectors econòmics un accés fàcil i àgil als diferents plans d’ajuda”, valora el regidor d’Economia, Xus Madrigal. Per part seua, la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, recorda que l’àrea d’Atenció i Tràmits ha habilitat un mecanisme de cita previ i personal específic per a la gestió presencial de les sol·licituds. “Encara que la majoria de les peticions es registren de manera telemàtica, una vintena en el dia de hui, tenim una persona assignada a aquest tipus de tràmits, amb l’objectiu de facilitar al màxim les gestions”, valora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.