fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El programa d’aula compartida s’impartir脿 a Nules

El programa d’aula compartida s’impartir脿 a Nules

L鈥檃juntament i el IES Gilabert de Centelles signen un conveni de col路laboraci贸.

Nules ser脿 una de les poblacions de la prov铆ncia de Castell贸 en la que s鈥檌mpartir脿 el Programa d鈥橝ula Compartida gr脿cies al conveni de col路laboraci贸 signat entre l鈥橝juntament de Nules, mitjan莽ant l鈥檃lcalde David Garc铆a i el IES Gilabert de Centelles, representat pel seu director Pascual Piquer, pel qual les regidories d鈥檈ducaci贸 y d鈥檕cupaci贸 cooperaran amb el institut de Nules per a facilitar el desenvolupament dels tallers en els que participaran els alumnes del centre educatiu.

El consistori aportar脿 les instal路lacions on s鈥檌mpartiran els tallers i els monitors especialitzats per a poder realitzar les activitats pr脿ctiques de jardineria, d鈥檕bra i el taller de bicicletes en l鈥橢scola Taller, cuina en el Sal贸 Multifuncional i esports en la piscina municipal, poliesportiu i camp de futbol.

El Programa d鈥橝ula Compartida 茅s una iniciativa novedosa de la Conselleria d鈥橢ducaci贸 dirigida, principalment, a alumnes que presenten dificultats d鈥檃daptaci贸 al medi escolar i a l鈥檈ntorn educatiu. En el qual s鈥檕fereix a l鈥檃lumnat activitats acad猫miques i laborals complement脿ries i tecnologies especifiques.

L鈥檕bjectiu d鈥檈ste programe 茅s afavorir l鈥檃ssoliment de les compet猫ncies b脿siques de l鈥檈tapa, amb una metodologia que motive els alumnes, retornant-los la confian莽a en les possibilitats d鈥櫭▁it personal, refor莽ant els seus aprenentatges i evitant l鈥檃bandonament escolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.