fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El programa de festes d’Almassora incorporarà el codi QR per a permetre la descàrrega a mòbils

El programa de festes d’Almassora incorporarà el codi QR per a permetre la descàrrega a mòbils

El cartell de Juan Diego Ingelmo serà el primer a activar aquesta eina.

El programa de festes de Santa Quitèria d’Almassora incorporarà el codi QR en la seua portada per primera vegada per a permetre als usuaris la descàrrega del “llibret” en els seus telèfons mòbils. Així ho ha confirmat la regidora de Modernització, Merche Galí, qui ha anunciat l’engegada d’aquesta eina d’ús estès entre els usuaris de mòbils Android i Apple.

La impremta local que distribuirà els exemplars el pròxim mes de maig ha sigut informada ja de la incorporació d’aquest codi en la portada dissenyada per l’artista Juan Diego Ingelmo, mentre que el departament d’Informàtica treballa en la creació del QR que permetrà als usuaris descarregar-se el programa en els seus telèfons mòbils. D’aquesta forma, un sol clic serà suficient perquè els qui utilitzen el lector del mòbil disposen de la informació diària de les festes en un format adaptat a la pantalla.

Missatges de tolerancia
No és l’única novetat que presentarà el “llibret” de les festes de Santa Quitèria. En aquest sentit, Galí, com a responsable d’Igualtat, ha apostat per la incorporació de missatges en favor de la tolerància i el respecte. D’aquesta forma, les inscripcions figuraran al costat de la programació del dia i llançaran missatges contra el maltractament, informació d’utilitat com el número 016 per a víctimes de violència de gènere i també un recordatori a la població per a cuidar el mobiliari urbà durant la setmana de festes patronals.

“Creiem que aquest suport, que arriba a milers de veïns, és fonamental per a llançar missatges en favor de la igualtat, sobretot entre els més joves, que són un dels col·lectius que més ens preocupen”, ha assenyalat Merche Galí. A ells, i també a la resta de la població, anirà dirigida la sol·licitud de respecte cap al mobiliari urbà, els elements del qual es veuen afectats en cada edició festiva per una minoria incívica que destrossa papereres, bancs o jardineres, entre uns altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.