fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El programa T’avalem de la Generalitat torna a Vila-real per segon any per a formar i ocupar a menors de 30 anys

El programa T’avalem de la Generalitat torna a Vila-real per segon any per a formar i ocupar a menors de 30 anys

L’escola taller, per a la qual ja est脿 obert el termini d’inscripci贸, es dirigeix a 30 joves d’entre 16 i 30 anys i ofereix tres especialitats en hostaleria i jardineria.

El projecte T’avalem Maria de Luna, com ja es coneix a Vila-real al programa mixt d’ocupaci贸 i formaci贸 de la Generalitat, tindr脿 una segona edici贸 en la ciutat, que donar脿 una nova oportunitat a 30 joves d’entre 16 i 30 anys. El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha anunciat que la Direcci贸 General d’Ocupaci贸 i Formaci贸 ha concedit a Vila-real una nova subvenci贸 per valor de 599.490 euros per a la realitzaci贸 del projecte, que tornar脿 a oferir les especialitats de bar i cuina en l’脿mbit de la restauraci贸 i jardineria.

“En 2017 vam aconseguir que arribara la primera escola taller a Vila-real despr茅s d’una d猫cada d’oblit per part de l’anterior Generalitat, governada pel PP”, indica, “ara, despr茅s de formar i donar una nova perspectiva de futur a 30 joves de la ciutat, podem oferir una altra oportunitat a m茅s ve茂ns que necessiten guanyar-se la vida”.

Per a beneficiar-se del programa l’煤nic requisit 茅s ser menor de 30 anys i estar inscrit com a aturat en el Servef i en el programa de Garantia Juvenil. Este 煤ltim requisit es pot sol路licitar en el Viver d’Empreses (c/ Monestir de Poblet, 15-24) i en l’oficina d’ocupaci贸 del Servef (Av. Francesc T脿rrega, 22). A m茅s, s’haur脿 de sol路licitar en l’oficina d’ocupaci贸 formaci贸 en alguna de les tres especialitats: Restauraci贸 (bar), restauraci贸 (cuina) i jardineria. Dins de cada grup s’ofereixen dos nivells: Operacions b脿siques de restaurant bar (nivell I) HOTR0208 o Serveis de bar i cafeteria (nivell II), en el primer; Operacions B脿siques de cuina (nivell I) HOTR0108 i Cuina (nivell II), en el segon, i Activitats auxiliars en vivers jardins i centres de jardineria (nivell I) AGAO0108 i Instal路laci贸 i manteniment de jardins i zones verdes (nivell II), en jardineria. “No 茅s necessari tenir el t铆tol d’ESO per a poder iniciar el programa, per貌 per a poder continuar en el programa i accedir al certificat de nivell II ser脿 necessari haver superat el nivell previ”, assegura l’edil d’Economia, qui recorda que “igual que en la primera edici贸, els participants cobraran un salari des del primer dia i en acabar obtindran els certificats de professionalitat i t铆tols homologats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.