fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El projecte d’ampliaci贸 del Centre de Dia de Morella, en marxa

El projecte d’ampliaci贸 del Centre de Dia de Morella, en marxa

En la primera fase es realitzar脿 la nova distribuci贸 de l’ampliaci贸, la qual suposar脿 augmentar a 40 usuaris i la creaci贸 de nous llocs de treball.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, i la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Mal煤 Blasco, han visitat avui les obres d’ampliaci贸 del Centre de Dia. Aquestes es van iniciar la setmana passada, una vegada retirat el material de l’Escola de M煤sica, la qual ocupava aquest espai. D’aquesta manera, els treballs de la primera fase de l’actuaci贸 han comen莽at per la redistribuci贸 dels espais i adaptar-los a les noves necessitats d’aquest local, aix铆 com la millora a l’exterior de la pla莽a de Tint on cal instal路lar els a茂llaments i canalitzacions d’aigua. A m茅s, cal explicar que les obres no afecten al servei actual del Centre de Dia, compten amb un pressupost de 250.000 euros amb l’ajuda de la Vicepresid猫ncia i Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives i un termini d’execuci贸 d’aproximadament tres mesos.

Cal explicar que, actualment, este servei d’atenci贸 a la gent gran compta amb un total de 25 places, les quals estan cobertes. L’ampliaci贸 augmentar脿 aquest nombre fins a les 40 usu脿ries. A m茅s, tamb茅 suposa la contractaci贸 de professionals per a prestar un servei complet. Les obres tamb茅 milloraran l’a茂llament t猫rmic de tot l’edifici, aix铆 com habilitar脿 nous espais per oferir els serveis interns del centre com el de fisioter脿pia, logopeda i la cuina, aix铆 com la possibilitat que altres d’externs puguen oferir-lo en una zona habilitada.
L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “茅s un projecte molt important per la necessitat d’atendre a m茅s fam铆lies al Centre de Dia, ja que ara no hi ha disponibilitat de places noves”. L’edil ha explicat que “el Centre de Dia d贸na un servei d’atenci贸 a la gent gran amb fisioterapeuta, logopeda i altres activitats” i ha afegit que “l’ampliaci贸 ajudar脿 a m茅s fam铆lies que necessiten aquest tipus d’atenci贸 a les persones majors”. Finalment, ha comentat que “treballem intensament perqu猫 aquest projecte siga una realitat al m茅s prompte possible i comptem amb un Centre de Dia m茅s ampli per atendre a m茅s gent”.

Ara per ara, el Centre de Dia compta amb un total de 25 places. 22 d’elles de car脿cter p煤blic i 3 privades, ja que s’han ampliat dues de p煤bliques en les 煤ltimes setmanes. A m茅s, tamb茅 hi ha 10 places de menjador destinat a persones que viuen soles i un vehicle adaptat que apropa a aquestes persones fins al centre de Morella, perqu猫 d贸na cobertura a fam铆lies de tota la comarca. El Centre de Dia de Morella est脿 en funcionament des de l’any 2009 i compta amb professionals de diferents especialitats per a atendre a les persones de la millor manera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.