fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El quadripartit tanca els horts socials a Onda

El quadripartit tanca els horts socials a Onda

Els ve茂ns lamenten que la coalici贸 del quadripartit haja eliminat el programa que ajudava a formar a onders en agricultura ecol貌gica i generar oportunitats en el sector agrari

El programa d’horts urbans socials a Onda ja ha sigut desmantellat i tancat per la coalici贸 cuatripartita sense oferir cap alternativa a les ONGs, onders en desocupaci贸 i jubilats que estaven utilitzant-los des que, en l’anterior legislatura, el govern popular els engegara amb un gran 猫xit de participaci贸 i que va ser seguit per moltes ciutats a Espanya.

Ara, que el quadripartit haja decidit eliminar-ho ha generat el malestar dels onders, que s’han posat en contacte amb l’Oficina d’Atenci贸 Ciutadana del PP Onda, ja que “no s’ent茅n per part dels ve茂ns que un programa que funciona i que t茅 una labor social i formativa haja de desapar猫ixer pel capritx d’alguns”, ha explicat la regidora popular Elena Albalat.

Aquesta aposta era un “generador de noves oportunitats i de progr茅s” per a Onda. L’Ajuntament, a trav茅s d’un terreny de 7.356,59 metres quadrats, adjudicava les diferents parcel路les de 150 metres cadascuna, i que beneficiava a persones jubilades, a aturats i a ONG’s del municipi.
Els adjudicataris, a canvi d’un preu simb貌lic de 5 euros al mes, tenien cobert el pagament de l’aigua de reg i l’Ajuntament s’encarregava del manteniment de les parcel路les que quedaven lliures. A m茅s, hi havia una formaci贸 espec铆fica en agricultura ecol貌gica i les ONG usaven les parcel路les per a formar a persones i, a m茅s, es quedaven amb la producci贸 agr铆cola, igual que la resta d’adjudicataris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.