fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El regidor Adri谩n Sorribes de Nules 茅s nomenat membre del consell valenci脿 de l’emprenedor

El regidor Adri谩n Sorribes de Nules 茅s nomenat membre del consell valenci脿 de l’emprenedor

El primer tinent d鈥檃lcalde de l鈥橝juntament de Nules, Adri谩n Sorribes Herraiz, ha sigut designat vocal del Consell Valenci脿 de l鈥橢mprenedor en representaci贸 de la Federaci贸 Valenciana de Municipis i Prov铆ncies (FVMP).

El Consell Valenci脿 de l’Emprenedor t茅 com a objectiu estudiar i determinar les necessitats de mercat a la Comunitat Valenciana a fi d’adaptar les mesures de foment de l’emprenedoria i suport a les persones emprenedores; impulsar la cooperaci贸 i coordinaci贸 amb altres 貌rgans an脿legs d’脿mbit estatal, auton貌mic, local o si 茅s el cas internacional, i analitzar les bones pr脿ctiques i casos d’猫xit d’estos 貌rgans que puguen ser adaptats en l’脿mbit de la Comunitat Valenciana; promoure la col路laboraci贸 p煤blica i privada per a impulsar l’emprenedoria, i qualsevol altra funci贸 relacionada amb l’脿mbit de les seues compet猫ncies.

“A Nules estem duent a terme importants actuacions relacionades amb el foment de l’emprenedoria, cal recordar l’antena local de la Cambra de Comer莽 que enguany estar脿 ubicada a la Cambra Agr脿ria. Intentarem que Nules siga tot un referent de l’emprenedoria a la nostra comarca de la Plana Baixa”, comenta Adri谩n Sorribes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.