fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El regidor Adrián Sorribes de Nules és nomenat membre del consell valencià de l’emprenedor

El regidor Adrián Sorribes de Nules és nomenat membre del consell valencià de l’emprenedor

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Nules, Adrián Sorribes Herraiz, ha sigut designat vocal del Consell Valencià de l’Emprenedor en representació de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

El Consell Valencià de l’Emprenedor té com a objectiu estudiar i determinar les necessitats de mercat a la Comunitat Valenciana a fi d’adaptar les mesures de foment de l’emprenedoria i suport a les persones emprenedores; impulsar la cooperació i coordinació amb altres òrgans anàlegs d’àmbit estatal, autonòmic, local o si és el cas internacional, i analitzar les bones pràctiques i casos d’èxit d’estos òrgans que puguen ser adaptats en l’àmbit de la Comunitat Valenciana; promoure la col·laboració pública i privada per a impulsar l’emprenedoria, i qualsevol altra funció relacionada amb l’àmbit de les seues competències.

“A Nules estem duent a terme importants actuacions relacionades amb el foment de l’emprenedoria, cal recordar l’antena local de la Cambra de Comerç que enguany estarà ubicada a la Cambra Agrària. Intentarem que Nules siga tot un referent de l’emprenedoria a la nostra comarca de la Plana Baixa”, comenta Adrián Sorribes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.