fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Sansan Festival de Benicàssim cobrirà sis perfils d’ocupació amb treballadors de proximitat

El Sansan Festival de Benicàssim cobrirà sis perfils d’ocupació amb treballadors de proximitat

Entre dimarts que ve i dimecres (20 i 21 de març), el Casal Jove es convertirà en una oficina temporal per a arreplegar els currículums dels aspirants.

La regidora de joventut, Vanessa Batalla ha anunciat que el Sansan Festival contractarà personal de Benicàssim i la província de Castelló per a cobrir diversos llocs de treball d’un total de sis perfils professionals. Per a açò, els gestors del festival arreplegaran els currículums dels aspirants en dues jornades per a poder crear una borsa de treball i així, no solament cobrir els primers llocs, sinó també tenir perfils per a optar a altres necessitats laborals que puguen sorgir.

Els perfils que es cobriran amb ciutadans de Benicàssim i província, seran de: Atenció en Consigna, Assistent d’accessos (zona d’acreditacions i repartiment de polseres), Control de Pàrquing, Assistent de zona de Marxandatge, Hostess Hotels i Hostess zona acampada (per a donar informació als sanseritos que arriben a ambdues opcions d’allotjament).

El nombre de places que es cobriran per perfil encara no s’ha concretat perquè estan ajustant-se els espais i fluxos d’assistència, però el procés de recollida de documentació avançarà este procés.

Batalla ha assenyalat que “és el compromís de l’ajuntament que tots els esdeveniments i activitats que vengen a situar-se al nostre municipi donen prioritat en oportunitats de treball i gaudi als mateixos ciutadans de Benicàssim. Per açò, es prevaldrà per a la contractació d’estos perfils a persones que estiguen empadronades a Benicàssim”.

La recollida de currículums (que hauran de ser lliurats en format paper), es realitzarà en el Casal Jove en el carrer Bayer, 68, esta setmana. Els dies i horaris d’atenció per al lliurament de currículums serà: Dimarts 20 de març d’11:30 a 14 hores i dimecres 21 de març de 17 a 19 hores.
Una vegada lliurats els currículums, el departament de personal del festival realitzarà una selecció prèvia per a convocar als aspirants, posteriorment a entrevistes personals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.