fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El sector agrari redactar脿 un manifest per a defendre la dignitat del llaurador a Nules

El sector agrari  redactar脿  un manifest per a defendre la dignitat del llaurador a Nules

En la reuni贸 celebrada a Nules tamb茅 s鈥檃corda recolzar el manifest amb la recollida de signatures

Nules ha albergat una reuni贸 de diferents representants del sector agrari i de pol铆tics de la comarca de la Plana Baixa per a seguir treballant en les reivindicacions del sector. Davant a莽貌, s’ha acordat redactar un manifest conjunt per a defendre la dignitat del llaurador i mostrar el malestar amb les decisions de la Uni贸 Europea, en relaci贸 a les taronges de Sud脿frica, i amb les institucions amb compet猫ncies agr脿ries per la falta de suport; a m茅s s’ha decidit fer una recollida de signatures.

A aquesta reuni贸 han assistit representants dels ajuntaments de Nules, la Vilavella, Betx铆 i Moncofa; representants dels sindicats agraris FEPAC i la Uni贸 de Llauradors; el president de l’Associaci贸 l’Aut猫ntica de Nules; representants d’associacions locals de llauradors i de Intercoop Comercial.

La trobada ha estat convocada despr茅s del Congr茅s de Citricultura de la Plana, celebrat a Nules el passat 27 de gener, per a valorar la situaci贸 del sector i decidir les diferents accions que es puguen dur a terme entre totes les poblacions de la zona conjuntament amb el sector agrari per a defensar els interessos dels llauradors. Tots els presents han acordat seguir planificant accions reivindicatives per la qual cosa s’ha previst una altra reuni贸 per al 13 de mar莽.

Recordar que el 12 de febrer ja es va fer un acte reivindicatiu en el mercat de Mascarell en el que els llauradors regalaren les seues taronges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.