fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Servef remet a 130 candidats per a les 22 places del Pla d’Oucpaci贸 Municipal

El Servef remet a 130 candidats per a les 22 places del Pla d’Oucpaci贸 Municipal

Les entrevistes es desenvoluparan a Almassora del 29 de mar莽 al 9 d’abril.

El Servef ha rem猫s a l’Ajuntament d’Almassora el llistat amb els 130 candidats que opten a una de les 22 places del VIII Pla d’Ocupaci贸 Municipal. Les entrevistes als aspirants es desenvoluparan entre el 29 de mar莽 i el 9 d’abril, segons han indicat des del departament d’Ocupaci贸. El consistori remetr脿 una notificaci贸 als aspirants amb la data de l’entrevista i la documentaci贸 que han de portar.

Els beneficiaris del programa seran persones aturades empadronades a Castell贸 que cerquen un treball de: oficial primera en obra de paleta, peons de neteja, peons agr铆coles i de categoria general, subalterns, ordenances, telefonistes i conserges. De fet, tots ells han d’estar inscrits necess脿riament en una o diverses d’aquestes categories. 脡s un dels requisits per a integrar el llistat de candidats que el Servef ha rem猫s a l’Ajuntament d’Almassora.

Per la seua banda, el departament municipal d’Ocupaci贸 ha assenyalat que les entrevistes personals es desenvoluparan en horari de 16.00 a 20.00 hores en la sala de juntes de la C脿mera Agr脿ria (primer pis de la Casa de la Cultura) a excepci贸 dels dies 2, 4 i 9 d’abril, que seran entre les 8.00 i les 14.00 hores. La selecci贸 dels candidats es produir脿 en breu per a tramitar els contractes a temps perqu猫 comencen a treballar l’1 de maig.
Els ve茂ns que hagen participat en aquest programa en els tres 煤ltims anys no podran ser seleccionats, ni tampoc m茅s d’un beneficiari per unitat familiar. Per contra, set de les places oferides es reservaran a menors de 30 anys. Els contractes oscil路laran entre els quatre i els sis mesos de durada. La situaci贸 soci-econ貌mica dels demandants d’ocupaci贸, les c脿rregues familiars, la discapacitat, l’antiguitat per desocupaci贸 i l’entrevista personal determinaran la puntuaci贸.

El salari brut de peons, ordenances, telefonistes i subalterns ser脿 de 757,01 euros mensuals m茅s pagues extraordin脿ries i altres indemnitzacions legalment establides, mentre que la quantia s’eleva als 841,20 euros mensuals per a oficials de primera. En tots dos casos s’estableix un per铆ode de prova d’un mes de durada. L’horari de treball ser脿 de 37鈥5 hores de dilluns a divendres.

El regidor d’Ocupaci贸, Santiago Agust铆, ha recordat que es tracta d’ 鈥渦n alleujament temporal per a les economies dom猫stiques que encara pateixen els efectes de la crisi鈥. 鈥淓sperem que aquesta oportunitat els servisca per a integrar-se en el mercat laboral鈥, ha afegit. A m茅s, ha puntualitzat que els candidats que no siguen seleccionats entraran a formar part d’una borsa per a possibles vacants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.