fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Servef remet a 130 candidats per a les 22 places del Pla d’Oucpació Municipal

El Servef remet a 130 candidats per a les 22 places del Pla d’Oucpació Municipal

Les entrevistes es desenvoluparan a Almassora del 29 de març al 9 d’abril.

El Servef ha remès a l’Ajuntament d’Almassora el llistat amb els 130 candidats que opten a una de les 22 places del VIII Pla d’Ocupació Municipal. Les entrevistes als aspirants es desenvoluparan entre el 29 de març i el 9 d’abril, segons han indicat des del departament d’Ocupació. El consistori remetrà una notificació als aspirants amb la data de l’entrevista i la documentació que han de portar.

Els beneficiaris del programa seran persones aturades empadronades a Castelló que cerquen un treball de: oficial primera en obra de paleta, peons de neteja, peons agrícoles i de categoria general, subalterns, ordenances, telefonistes i conserges. De fet, tots ells han d’estar inscrits necessàriament en una o diverses d’aquestes categories. És un dels requisits per a integrar el llistat de candidats que el Servef ha remès a l’Ajuntament d’Almassora.

Per la seua banda, el departament municipal d’Ocupació ha assenyalat que les entrevistes personals es desenvoluparan en horari de 16.00 a 20.00 hores en la sala de juntes de la Càmera Agrària (primer pis de la Casa de la Cultura) a excepció dels dies 2, 4 i 9 d’abril, que seran entre les 8.00 i les 14.00 hores. La selecció dels candidats es produirà en breu per a tramitar els contractes a temps perquè comencen a treballar l’1 de maig.
Els veïns que hagen participat en aquest programa en els tres últims anys no podran ser seleccionats, ni tampoc més d’un beneficiari per unitat familiar. Per contra, set de les places oferides es reservaran a menors de 30 anys. Els contractes oscil·laran entre els quatre i els sis mesos de durada. La situació soci-econòmica dels demandants d’ocupació, les càrregues familiars, la discapacitat, l’antiguitat per desocupació i l’entrevista personal determinaran la puntuació.

El salari brut de peons, ordenances, telefonistes i subalterns serà de 757,01 euros mensuals més pagues extraordinàries i altres indemnitzacions legalment establides, mentre que la quantia s’eleva als 841,20 euros mensuals per a oficials de primera. En tots dos casos s’estableix un període de prova d’un mes de durada. L’horari de treball serà de 37’5 hores de dilluns a divendres.

El regidor d’Ocupació, Santiago Agustí, ha recordat que es tracta d’ “un alleujament temporal per a les economies domèstiques que encara pateixen els efectes de la crisi”. “Esperem que aquesta oportunitat els servisca per a integrar-se en el mercat laboral”, ha afegit. A més, ha puntualitzat que els candidats que no siguen seleccionats entraran a formar part d’una borsa per a possibles vacants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.