fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El servei de bany adaptat a la platja de Benic脿ssim suma 107 nous usuaris durant el mes de juliol

El servei de bany adaptat a la platja de Benic脿ssim suma 107 nous usuaris durant el mes de juliol

El servei duplica l’assist猫ncia respecte al mateix per铆ode en el 2021 i continua operatiu de dilluns a diumenge.

El litoral de Benic脿ssim compta en les seues cinc platges amb punts accessibles (Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent, Els Terrers i Heli貌polis) per a aix铆 facilitar que tots els usuaris puguen gaudir del sol i la mar. A les platges Almadrava i Heli貌polis, a m茅s, els punts accessibles disposen de bany adaptat. Aquest servei es va reactivar el passat 1 de juliol i durant el primer mes de la seua posada en marxa ha sumat 107 nous usuaris, una xifra que duplica el nombre d’usuaris respecte al mateix per铆ode durant el 2021.

鈥淢illorar la mobilitat i facilitar l’autonomia personal formen part dels nostres objectius perqu猫 considerem que tindre qualsevol tipus de discapacitat no ha de ser impediment perqu猫 qualsevol persona gaudisca de les seues vacances a Benic脿ssim. Les nostres cinc platges compten amb punts accessibles i el material i el personal necessari perqu猫 els usuaris puguen fer 煤s d’aquestes鈥, ha informat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

Seguint amb el balan莽 del mes de juliol en el punt de bany adaptat, la regidora de Benestar Social, Rosa M.陋 Gil, ha explicat que Castell贸 i Madrid s贸n les prov铆ncies que copen el major nombre d’usuaris quant a proced猫ncia i destaquen les cinc persones estrangeres que han utilitzat aquest servei que es presta sota la supervisi贸 del personal t猫cnic i s’ofereix de dilluns a diumenge d’11.00 a 14.00 hores; un servei que es prolongar脿 fins al 4 de setembre. La regidora ha recordat que per a la present temporada els usuaris compten amb nou material despr茅s de l’adquisici贸 de dues noves cadires amf铆bies i crosses, 鈥渋 des del consistori continuarem invertint i adaptant les nostres platges, establint serveis que permeten la inclusi贸 i el turisme per a tota la ciutadania鈥 ha finalitzat Rosa M.*陋 Gil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.