fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola resol 1300 assistències en terra i 25 rescats durant el mes de juny

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola resol 1300 assistències en terra i 25 rescats durant el mes de juny

El personal dels llocs de socorrisme ha atès consultes, efectuat cures i prestat el servei d’ambulància de platja.

La regidoria de Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç al costat del servei de salvament i socorrisme en platges del treball de l’equip, després d’avaluar les xifres del primer mes de la temporada de bany que arranca el primer de juny.

En total, al llarg d’este mes, s’han dut a terme 1300 assistències en terra, entre les quals es troben la resolució de consultes, guareixes per colps, picades, lipotímies, al·lèrgies, fractures, insolacions o corts. A més, l’ambulància de platges ha realitzat un total de 14 serveis al llarg del tot el mes.

Els serveis de salvament en el mar han sumat un total de 25 i estos han inclòs salvaments amb moto aquàtica i amb embarcació pneumàtica. Els rescats s’han realitzat també a banyistes amb embarcació i a auxiliats amb objectes flotants. Un total de 6 persones han sigut rescatades en el mar amb risc imminent de patir ofegament.
Pel que fa al Punt Accessible, servei que ofereix la Platja Nord per a usuaris amb mobilitat reduïda, el mes de juny ha registrat un total de 192 banyistes.

L’àrea de Platges ha reforçat este servei amb més personal, a més de la implementació de millores esta anualitat com l’ampliació de les zones d’ombra o la millora de les passarel·les.

El mateix alcalde, Andrés Martínez, ha volgut felicitar a l’equip de socorrisme i salvament en platges i per açò ha donat trasllat als responsables del servei del seu reconeixement, “hem de ser conscients de la importància de l’eficiència i professionalitat del servei de socorrisme en platges que facilita i garanteix un ús i gaudi segur del nostre litoral” ha manifestat el primer edil, augurant per al mes de juliol xifres de rècord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.