Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El SME de Borriana lliura 300 equipaments als xiquets i xiquetes que participen al programa Esport Escolar del Pla PATI

El SME de Borriana lliura 300 equipaments als xiquets i xiquetes que participen al programa Esport Escolar del Pla PATI

La regidoria d’Esports reparteix el conjunt de samarreta i pantalons en l’inici del nou curs i anuncia que també lliurarà en un parell de mesos l’equipament d’hivern.

Els prop de 300 escolars que aquest any s’han inscrit en la infinitat de disciplines esportives que ofereix el Servei Municipal d’Esports dins del desenvolupament del Pla PATI, ja disposen de l’equipament que els servirà per practicar esport durant els propers mesos. El regidor de l’àrea esportiva a l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, va voler estar present al moment del repartiment de les peces que durant aquesta setmana s’està realitzant perquè els prop de 300 escolars disposen de roba especialitzada per a la pràctica esportiva.

Segons explicava Granel, “el funcionament del Pla PATI a la nostra ciutat s’ha convertit en un exemple de la promoció de la pràctica esportiva per part de les institucions públiques destinada als xiquets, xiquetes i joves en edat escolar, i cada any intentem aportar alguna novetat o mantenir iniciatives com el lliurament d’equipaments perquè continue sent un referent en la gestió de programes de potenciació d’una vida saludable i esportiva”.

Bona part dels joves participants en una nova edició de l’Esport Escolar a través de l’aplicació del Pla PATI han rebut els seus conjunts compostos de samarreta i pantalons curts durant les primeres sessions celebrades en les instal·lacions del CEIP Penyagolosa de Borriana.

Els mateixos treballadors del SME de Borriana, van comunicar que “s’han repartit un total de 292 conjunts de samarreta i pantalons, i ja tenim dissenyades, també, la samarreta de màniga llarga que en unes setmanes també se’ls lliurarà perquè, durant l’hivern, tinguen el material necessari per seguir practicant esport dins del programa Esport Escolar”.

Durant aquest primer acte de repartició de material van ser els escolars d’entre primer de primària i quart de l’ESO els que van rebre l’equipament. Tal com van explicar els responsables de portar endavant cadascuna de les disciplines que es poden practicar dins del programa del Esport Escolar, “és un moment bonic perquè als xiquets i xiquetes els fa especial il·lusió comptar amb una samarreta comuna per a tots, i a més, durant aquestes primeres setmanes del programa, els alumnes que ja han superat quart d’ESO comencen a triar les disciplines concretes que desitgen practicar, mentre que l’alumnat de primària segueix el programa d’Iniciació a la pràctica esportiva on van provant diversos esports per, en cursos posteriors, decidir-se més concretament per un d’ells”.

Durant la visita que ha realitzat l’edil d’Esports, Vicent Granel, ha volgut destacar “la importància que té tant dotar als xiquets i xiquetes amb aquest material per a la pràctica d’esport com és la indumentària, com seguir promovent i fent créixer un Pla PATI que com el mateix conseller d’Esports, Vicent Marzà, va destacar en el seu recent pas per la nostra ciutat, és un exemple perfecte de la dinamització que institucions públiques com l’Ajuntament hauria de tenir sempre en compte en els seus departaments dedicats a potenciar la pràctica esportiva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.