fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El SME de Borriana lliura 300 equipaments als xiquets i xiquetes que participen al programa Esport Escolar del Pla PATI

El SME de Borriana lliura 300 equipaments als xiquets i xiquetes que participen al programa Esport Escolar del Pla PATI

La regidoria d’Esports reparteix el conjunt de samarreta i pantalons en l’inici del nou curs i anuncia que tamb茅 lliurar脿 en un parell de mesos l’equipament d’hivern.

Els prop de 300 escolars que aquest any s’han inscrit en la infinitat de disciplines esportives que ofereix el Servei Municipal d’Esports dins del desenvolupament del Pla PATI, ja disposen de l’equipament que els servir脿 per practicar esport durant els propers mesos. El regidor de l’脿rea esportiva a l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, va voler estar present al moment del repartiment de les peces que durant aquesta setmana s’est脿 realitzant perqu猫 els prop de 300 escolars disposen de roba especialitzada per a la pr脿ctica esportiva.

Segons explicava Granel, 鈥渆l funcionament del Pla PATI a la nostra ciutat s’ha convertit en un exemple de la promoci贸 de la pr脿ctica esportiva per part de les institucions p煤bliques destinada als xiquets, xiquetes i joves en edat escolar, i cada any intentem aportar alguna novetat o mantenir iniciatives com el lliurament d’equipaments perqu猫 continue sent un referent en la gesti贸 de programes de potenciaci贸 d’una vida saludable i esportiva鈥.

Bona part dels joves participants en una nova edici贸 de l’Esport Escolar a trav茅s de l’aplicaci贸 del Pla PATI han rebut els seus conjunts compostos de samarreta i pantalons curts durant les primeres sessions celebrades en les instal路lacions del CEIP Penyagolosa de Borriana.

Els mateixos treballadors del SME de Borriana, van comunicar que 鈥渟’han repartit un total de 292 conjunts de samarreta i pantalons, i ja tenim dissenyades, tamb茅, la samarreta de m脿niga llarga que en unes setmanes tamb茅 se’ls lliurar脿 perqu猫, durant l’hivern, tinguen el material necessari per seguir practicant esport dins del programa Esport Escolar鈥.

Durant aquest primer acte de repartici贸 de material van ser els escolars d’entre primer de prim脿ria i quart de l’ESO els que van rebre l’equipament. Tal com van explicar els responsables de portar endavant cadascuna de les disciplines que es poden practicar dins del programa del Esport Escolar, 鈥溍﹕ un moment bonic perqu猫 als xiquets i xiquetes els fa especial il路lusi贸 comptar amb una samarreta comuna per a tots, i a m茅s, durant aquestes primeres setmanes del programa, els alumnes que ja han superat quart d’ESO comencen a triar les disciplines concretes que desitgen practicar, mentre que l’alumnat de prim脿ria segueix el programa d’Iniciaci贸 a la pr脿ctica esportiva on van provant diversos esports per, en cursos posteriors, decidir-se m茅s concretament per un d’ells鈥.

Durant la visita que ha realitzat l’edil d’Esports, Vicent Granel, ha volgut destacar 鈥渓a import脿ncia que t茅 tant dotar als xiquets i xiquetes amb aquest material per a la pr脿ctica d’esport com 茅s la indument脿ria, com seguir promovent i fent cr茅ixer un Pla PATI que com el mateix conseller d’Esports, Vicent Marz脿, va destacar en el seu recent pas per la nostra ciutat, 茅s un exemple perfecte de la dinamitzaci贸 que institucions p煤bliques com l’Ajuntament hauria de tenir sempre en compte en els seus departaments dedicats a potenciar la pr脿ctica esportiva鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.