fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El taller de comunicació i xarxes socials per a ONGs es trasllada al Centre de Formació d’Almassora

El taller de comunicació i xarxes socials per a ONGs es trasllada al Centre de Formació d’Almassora

16 voluntaris d’entitats locals participen en la iniciativa.

El departament de Serveis Socials, a través de l’Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS) d’Almassora, ofereix des d’aquesta setmana en el Centre de Formació del municipi la segona edició del taller de comunicació i xarxes socials dirigit a les ONGs i entitats socials del municipi. La sala multimèdia de la renovada instal·lació municipal acull el curs, un dels primers que es realitza al centre.

Fins a 16 voluntaris s’han inscrit en la formació, que és gratuïta per als participants. L’objectiu és que les associacions coneguen “les possibilitats que les xarxes socials i altres eines comunicatives gratuïtes els ofereixen per a fer arribar el seu missatge i obtenir nous suports” ha destacat la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, qui ha visitat als alumnes en el seu primer dia de classe.

El programa constarà d’una part teòrica i una altra pràctica, per a aconseguir que els alumnes obtinguen una visió general de l’ús de les diferents xarxes socials. Aquells que ja van assistir a la primera edició del curs, podran aprofundir en les eines que els siguen de més utilitat amb ajuda de la professora.

Tots els participants pertanyen a entitats integrades en la Plataforma d’ONG d’Almassora, ja que la realització del curs va sorgir a petició dels membres. La formació s’estendrà durant els mesos de maig i juny i, encara que les places estan completes, existeix una llista d’espera per a aquells que encara desitgen incorporar-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.