fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El taller Et Formem per a persones amb dificultats d’inserci贸 laboral es prorroga un any a Benicarl贸

El taller Et Formem per a persones amb dificultats d’inserci贸 laboral es prorroga un any a Benicarl贸

Els 10 alumnes treballadors que formen part del taller completaran primer el per铆ode de sis mesos que van comen莽ar al desembre. Amb la pr貌rroga, l’alumnat podr脿 finalitzar el taller amb tres certificats de professionalitat en l’especialitat de parcs i jardins.

El Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (LABORA) ha concedit una pr貌rroga d’un any per al taller d’ocupaci贸 Et Formem, que l’Ajuntament de Benicarl贸 va posar en marxa el mes de desembre per a sis mesos, adre莽at a col路lectius vulnerables i de dif铆cil inserci贸 laboral.

Els 10 alumnes treballadors que formen part del taller actualment estan cursant el nivell b脿sic del certificat d’Instal路laci贸 i manteniment de jardins i zones verdes, i amb la pr貌rroga podran finalitzar el taller amb tres certificats de professionalitat en l’especialitat de parcs i jardins.

Aix铆 ho ha anunciat el regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, que s’ha mostrat satisfet 芦perqu猫 amb la pr貌rroga del taller d’ocupaci贸 podem millorar l’ocupabilitat dels col路lectius m茅s desafavorits, especialment en l’actual context de crisi sanit脿ria i econ貌mica en qu猫 ens trobem禄.

A m茅s dels coneixements de jardineria, durant la formaci贸 te貌rica de l’alumnat, s’impartiran coneixements relacionats amb la inserci贸 laboral, la sensibilitzaci贸 mediambiental, la igualtat de g猫nere o la prevenci贸 de riscos laborals, entre d’altres.

El taller d’ocupaci贸 Et Formem est脿 finan莽at pel Fons Social Europeu, per la Generalitat Valenciana, a trav茅s de LABORA, i pel propi Ajuntament de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.