fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Teatre Serrano de Gandia trau a concurs la gestió del seu restaurant

El Teatre Serrano de Gandia trau a concurs la gestió del seu restaurant

Hi ha un termini de 15 dies hàbils des de la publicació ahir dilluns al BOP València, per un preu inicial simbòlic d’aproximadament 400 €.

Els regidors delegats de Cultura i Contractació, Nahuel González i Nacho Arnau, respectivament, han anunciat aquest matí l’inici del procés de licitació de la gestió del restaurant del Teatre Serrano. Hi ha un termini per a presentar-se de 15 dies hàbils des de la publicació ahir dilluns al BOP València. La licitació inicial és del preu simbòlic de 400 €, aproximadament.

“És una proposta en la qual venim treballant des de fa temps, perquè pensem que tindre un local d’hostaleria vinculat al Teatre Serrano és una bona forma de revitalitzar-lo. També pensem que en moments de dificultats econòmiques oferir un al sector la possibilitat de gestionar l’espai és important i enfortirà l’oferta gastronòmica de la ciutat”, ha explicat González.

“Ens trobem davant una nova adjudicació municipal per tal de garantir un servei amb cobertura jurídica i legal”, ha explicat Arnau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.