fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El tractament contra plagues prossegueix una altra setmana al Port de Sagunt

El tractament contra plagues prossegueix una altra setmana al Port de Sagunt

El tractament en la xarxa de clavegueram de la setmana vinent abasta tres zones compreses entre l’avinguda Corona d’Arag贸, l’avinguda 3 d’Abril, els carrers Joan d’脌ustria i Barcelona.

El departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt, a trav茅s de l’empresa C.T.L (Companyia de Tractaments Llevant), realitzar脿 tractaments en la xarxa de clavegueram del municipi contra panderoles i rates.

Els tractaments, que es duran a terme durant diverses setmanes, prosseguiran hui, divendres 16 d’agost, en la zona compresa de nord a sud entre les avingudes 9 d’Octubre i 3 d’Abril, i d’est a oest entre el carrer Palmereta i el carrer Maestrat. Les operacions tornaran a comen莽ar la setmana vinent, iniciant-se el dilluns 19, en l’espai delimitat de nord a sud per les avingudes 9 d’Octubre i Corona d’Arag贸, per l’est els carrers Barcelona i Periodista Azzati, i per l’oest el carrer Maestrat i l’avinguda Ribera. Els dies 22 i 23, el tractament continuar脿 d’una banda, entre les avingudes 3 d’Abril i Corona d’Arag贸, i per una altra entre el carrer Maestrat i l’avinguda Ribera, en l’est, i els carrers Joan d’脌ustria i Natzaret, a l’oest.

El m猫tode de control de rosegadors i panderoles en el clavegueram es realitza mitjan莽ant la col路locaci贸 de raticides i, en el cas de les panderoles, l’aplicaci贸 d’insecticides polvoritzats.

Per altra banda, des del departament de Sanitat es recorda a la ciutadania una s猫rie de consells de prevenci贸 per a evitar la proliferaci贸 dels mosquits tigre. Recomana revisar peri貌dicament les llars, especialment els focus principals de cria de mosquit localitzats en quasi qualsevol acumulaci贸 d’aigua dels jardins, patis i descampats, per m茅s de 5 dies. Alguns dels quals s贸n les botelles buides, joguets, bidons, bases de testos, forats en troncs d’arbres, canals per a l’aigua de pluja o abeuradors d’animals. Per aix貌 茅s important evitar estes acumulacions d’aigua o intentar fer-les inaccessibles per al mosquit mitjan莽ant teles mosquitera. Finalment, insisteix que les piscines amb un adequat manteniment no representen cap problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.