Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El tractament contra plagues prossegueix una altra setmana al Port de Sagunt

El tractament contra plagues prossegueix una altra setmana al Port de Sagunt

El tractament en la xarxa de clavegueram de la setmana vinent abasta tres zones compreses entre l’avinguda Corona d’Aragó, l’avinguda 3 d’Abril, els carrers Joan d’Àustria i Barcelona.

El departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt, a través de l’empresa C.T.L (Companyia de Tractaments Llevant), realitzarà tractaments en la xarxa de clavegueram del municipi contra panderoles i rates.

Els tractaments, que es duran a terme durant diverses setmanes, prosseguiran hui, divendres 16 d’agost, en la zona compresa de nord a sud entre les avingudes 9 d’Octubre i 3 d’Abril, i d’est a oest entre el carrer Palmereta i el carrer Maestrat. Les operacions tornaran a començar la setmana vinent, iniciant-se el dilluns 19, en l’espai delimitat de nord a sud per les avingudes 9 d’Octubre i Corona d’Aragó, per l’est els carrers Barcelona i Periodista Azzati, i per l’oest el carrer Maestrat i l’avinguda Ribera. Els dies 22 i 23, el tractament continuarà d’una banda, entre les avingudes 3 d’Abril i Corona d’Aragó, i per una altra entre el carrer Maestrat i l’avinguda Ribera, en l’est, i els carrers Joan d’Àustria i Natzaret, a l’oest.

El mètode de control de rosegadors i panderoles en el clavegueram es realitza mitjançant la col·locació de raticides i, en el cas de les panderoles, l’aplicació d’insecticides polvoritzats.

Per altra banda, des del departament de Sanitat es recorda a la ciutadania una sèrie de consells de prevenció per a evitar la proliferació dels mosquits tigre. Recomana revisar periòdicament les llars, especialment els focus principals de cria de mosquit localitzats en quasi qualsevol acumulació d’aigua dels jardins, patis i descampats, per més de 5 dies. Alguns dels quals són les botelles buides, joguets, bidons, bases de testos, forats en troncs d’arbres, canals per a l’aigua de pluja o abeuradors d’animals. Per això és important evitar estes acumulacions d’aigua o intentar fer-les inaccessibles per al mosquit mitjançant teles mosquitera. Finalment, insisteix que les piscines amb un adequat manteniment no representen cap problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.