fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El TRAM de Castelló comença a prestar servei ininterromput amb motiu de les festes de la Magdalena

El TRAM de Castelló comença a prestar servei ininterromput amb motiu de les festes de la Magdalena

Funcionarà de manera continuada els dies 26, 27 i 28 de febrer i el 4 i 5 de març i de dilluns a dijous perllongarà l’horari fins a les 3 de la matinada.

El TRAM de Castelló ofereix per primera vegada des de la seua posada en funcionament servei de transport públic 24 hores durant els dos caps de setmana de Magdalena. D’aquesta manera, els autobusos guiats funcionaran de manera interrompuda en un primer període el divendres 26 de febrer, vespra de Magdalena, el dissabte 27 i el diumenge 28. El servei ininterromput continuarà de nou el divendres 4 de març i el dissabte 5.

Durant la setmana, de dilluns a dijous, l’horari habitual del TRAM de Castelló es reforçarà fins a les 3 de la matinada, mentre que el diumenge del Magdalena Vítol funcionarà fins a les 2. El preu del bitllet serà el mateix que la resta de l’any (1,05 euros), i es podran utilitzar els bons habituals.

Els serveis nocturns previstos en festes s’han programat amb una freqüència de pas de 30 minuts en tots dos sentits.

Des del TRAM de Castelló s’anuncia que, en cas de necessitat i com a conseqüència dels actes festius previstos aquests dies, s’han dissenyat itineraris alternatius, a la disposició dels viatgers en la pàgina web www.tramdecastello.es i en les pròpies parades. El traçat alternatiu s’ha previst per Pablo Iglesias en sentit a la Universitat i per República Argentina en adreça El Grau.

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha assegurat que el “ús del transport públic que fomenta la conselleria permetrà gaudir millor de les festes de la Magdalena i fer-ho en millors condicions de seguretat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.