fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El TRAM de Castell贸 comen莽a a prestar servei ininterromput amb motiu de les festes de la Magdalena

El TRAM de Castell贸 comen莽a a prestar servei ininterromput amb motiu de les festes de la Magdalena

Funcionar脿 de manera continuada els dies 26, 27 i 28 de febrer i el 4 i 5 de mar莽 i de dilluns a dijous perllongar脿 l’horari fins a les 3 de la matinada.

El TRAM de Castell贸 ofereix per primera vegada des de la seua posada en funcionament servei de transport p煤blic 24 hores durant els dos caps de setmana de Magdalena. D’aquesta manera, els autobusos guiats funcionaran de manera interrompuda en un primer per铆ode el divendres 26 de febrer, vespra de Magdalena, el dissabte 27 i el diumenge 28. El servei ininterromput continuar脿 de nou el divendres 4 de mar莽 i el dissabte 5.

Durant la setmana, de dilluns a dijous, l’horari habitual del TRAM de Castell贸 es refor莽ar脿 fins a les 3 de la matinada, mentre que el diumenge del Magdalena V铆tol funcionar脿 fins a les 2. El preu del bitllet ser脿 el mateix que la resta de l’any (1,05 euros), i es podran utilitzar els bons habituals.

Els serveis nocturns previstos en festes s’han programat amb una freq眉猫ncia de pas de 30 minuts en tots dos sentits.

Des del TRAM de Castell贸 s’anuncia que, en cas de necessitat i com a conseq眉猫ncia dels actes festius previstos aquests dies, s’han dissenyat itineraris alternatius, a la disposici贸 dels viatgers en la p脿gina web www.tramdecastello.es i en les pr貌pies parades. El tra莽at alternatiu s’ha previst per Pablo Iglesias en sentit a la Universitat i per Rep煤blica Argentina en adre莽a El Grau.

El director general d’Obres P煤bliques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha assegurat que el “煤s del transport p煤blic que fomenta la conselleria permetr脿 gaudir millor de les festes de la Magdalena i fer-ho en millors condicions de seguretat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.