fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El TRAM de Castell贸 incrementa les freq眉猫ncies per a evitar aglomeracions

El TRAM de Castell贸 incrementa les freq眉猫ncies per a evitar aglomeracions

De 7.00 hores a 15.00 hores s’han refor莽at les freq眉猫ncies de pas en haver augmentat el n煤mero de vehicle.

La Conselleria de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat ha establit les mesures oportunes per a poder incrementar la freq眉猫ncia del TRAM de Castell贸 i evitar aglomeracions en hores de major aflu猫ncia de viatgers i viatgeres.

Aix铆, de 7.00 hores a 15.00 hores s’han refor莽at les freq眉猫ncies de pas del TRAM de Castell贸 gr脿cies a l’haver augmentat el nombre de vehicles que presten el servei en este horari.

D’esta manera, durant esta franja hor脿ria que registra un important nombre d’usuaris i usu脿ries en el TRAM de Castell贸, en lloc d’un servei cada dotze minuts com era habitual fins ara, s’ha redu茂t a la meitat i, actualment, passa un bus cada sis minuts.

Com ha assenyalat el conseller de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, Arcadi Espa帽a, “esta mesura se suma a les accions impulsades per la Conselleria de Mobilitat en el TRAM de Castell贸 com la desinfecci贸 di脿ria dels vehicles, entre altres, per a continuar garantint als ciutadans i ciutadanes un transport p煤blic segur i de qualitat, especialment durant esta pand猫mia produ茂da per la COVID-19”.

Per al titular de Mobilitat, “cal continuar apostant per un transport p煤blic eficient i efica莽, que conserve la confian莽a dels usuaris i usu脿ries, ja que 茅s l’eix fonamental per a una mobilitat sostenible per a lluitar contra el canvi clim脿tic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.