fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El TRAM de Castelló incrementa les freqüències per a evitar aglomeracions

El TRAM de Castelló incrementa les freqüències per a evitar aglomeracions

De 7.00 hores a 15.00 hores s’han reforçat les freqüències de pas en haver augmentat el número de vehicle.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha establit les mesures oportunes per a poder incrementar la freqüència del TRAM de Castelló i evitar aglomeracions en hores de major afluència de viatgers i viatgeres.

Així, de 7.00 hores a 15.00 hores s’han reforçat les freqüències de pas del TRAM de Castelló gràcies a l’haver augmentat el nombre de vehicles que presten el servei en este horari.

D’esta manera, durant esta franja horària que registra un important nombre d’usuaris i usuàries en el TRAM de Castelló, en lloc d’un servei cada dotze minuts com era habitual fins ara, s’ha reduït a la meitat i, actualment, passa un bus cada sis minuts.

Com ha assenyalat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “esta mesura se suma a les accions impulsades per la Conselleria de Mobilitat en el TRAM de Castelló com la desinfecció diària dels vehicles, entre altres, per a continuar garantint als ciutadans i ciutadanes un transport públic segur i de qualitat, especialment durant esta pandèmia produïda per la COVID-19”.

Per al titular de Mobilitat, “cal continuar apostant per un transport públic eficient i eficaç, que conserve la confiança dels usuaris i usuàries, ja que és l’eix fonamental per a una mobilitat sostenible per a lluitar contra el canvi climàtic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.