fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El turisme de la província de Castelló preveu una Setmana Santa amb ocupacions superiors al 85% en costa i 90% en interior

El turisme de la província de Castelló preveu una Setmana Santa amb ocupacions superiors al 85% en costa i 90% en interior

El Govern Provincial contribueix al bon comportament del sector amb promoció en els mercats nacionals de proximitat.

El turisme de la província de Castelló preveu una Setmana Santa amb ocupacions hoteleres, en data d’avui, del 85% en els establiments de costa oberts durant estes dates i del 90% en els de l’interior. Així ho confirma l’enquesta telefònica realitzada pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació i que ve a consolidar el bon comportament turístic que està registrant la província ja durant estos primers mesos de l’any. En el cas de les zones de l’interior les previsions aconsegueixen més del 95% en alguns punts, així com especialment ressenyable també l’optimista previsió per a la ciutat de Castelló, amb un 85%, degut sobretot a la influència de l’organització d’esdeveniments esportius en la província, una tendència que la Diputació promou a través del seu programa ‘Castelló Escenari Esportiu’.

El vicepresident de la Diputació i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “estem davant bones previsions, la província tornarà a omplir-se de visitants estos dies, ja a partir d’este cap de setmana amb l’arribada dels turistes madrilenys i catalans que ja visiten nostra s’ha notat un augment de l’activitat en pràcticament tots els pobles”.

No obstant això el vicepresident ha indicat que “les reserves s’estan produint molt lentament en alguns casos sobretot pel fet que els visitants estan molt pendents del comportament meteorològic dels pròxims dies i també a la tendència en general de reserves d’última hora. Malgrat això, es preveu millorar els percentatges previstos avui dia i en algunes zones tant d’interior com de costa s’arribarà pràcticament al 100% d’ocupació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.