fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El turisme de la prov铆ncia preveu una Setmana Santa amb ocupacions superiors al 80% en costa i 75% en interior

El turisme de la prov铆ncia preveu una Setmana Santa amb ocupacions superiors al 80% en costa i 75% en interior

El Govern Provincial contribueix al bon comportament del sector amb promoci贸 en els mercats nacionals de proximitat.

El turisme de la prov铆ncia de Castell贸 preveu una Setmana Santa amb ocupacions hoteleres, a data d’avui, del 80% en els establiments de costa oberts durant estes dates i del 75% en els de l’interior. Aix铆 ho confirma l’enquesta telef貌nica realitzada pels t猫cnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸 i que ve a consolidar el bon comportament tur铆stic que est脿 registrant la prov铆ncia ja durant estos primers mesos de l’any.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha assegurat que “estem davant bones previsions, la prov铆ncia tornar脿 a omplir-se de visitants estos dies, ja a partir d’este cap de setmana amb l’arribada dels turistes madrilenys i catalans que visiten la nostra prov铆ncia i per tant ja a partir d’avui i dem脿 es notar脿 un augment de l’activitat en pr脿cticament tots els pobles”.

No obstant aix貌 el vicepresident ha indicat que “les reserves s’estan produint molt lentament en alguns casos sobretot al fet que els visitants estan molt pendents del comportament meteorol貌gic dels pr貌xims dies. Malgrat a莽貌, es preveu millorar els percentatges previstos avui dia i en algunes zones tant d’interior com de costa, inclosa la capital de la prov铆ncia, s’arribar脿 pr脿cticament al 100% d’ocupaci贸”.

En eixe sentit, cal destacar l’excel路lent previsi贸 dels hotels de la ciutat de Castell贸 que fregaran el 100% d’ocupaci贸 hagut principalment al torneig Primer Toc de futbol base que tamb茅 impulsa la Diputaci贸 de Castell贸 com a part de Castell贸 Escenari Esportiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.