fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El WorkForum obri les incripcions per a la seua VIII edici贸 per optar a entrevistes de treball

El WorkForum obri les incripcions per a la seua VIII edici贸 per optar a entrevistes de treball

Un total de 50 empreses de la prov铆ncia busquen noves incorporacions en el f貌rum d’ocupaci贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 i Cambra de Comer莽 han presentat aquest dilluns la huitena edici贸 del Work F貌rum Castell贸, un esdeveniment que fomenta la recerca de noves oportunitats laborals tant com per a persones interessades, com per a empreses demandants de talent i personal.

En la presentaci贸, el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Ocupaci贸 i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, acompanyat de la presidenta de la Cambra de Comer莽 de Castell贸, Lola Guillam贸n, ha destacat que 芦les institucions hem de ser pioneres i col路laborar amb els diferents agents del nostre entorn per dinamitzar l’ocupaci贸 de qualitat禄.

芦脡s important crear sinergies entre la part contractant i la persona interessada en un lloc de treball, per aix貌, animem a totes les persones en situaci贸 de desocupaci贸 a participar en aquesta nova edici贸 del Work F貌rum i aprendre noves ferramentes per a comunicar-se millor front a situacions com una entrevista laboral禄, ha anunciat Ferrando.

El Work F貌rum tindr脿 lloc el dijous 17 de novembre en la Cambra de Comer莽 de Castell贸 de 9:00 a 18:00 hores, i tindr脿 un espai destinat a realitzar entrevistes de treball amb 50 empreses de tota la prov铆ncia, comptant tamb茅 amb un espai per als Centres Especials d’Ocupaci贸.

De manera simult脿nia, es dur脿 a terme un cicle de confer猫ncies i tallers pr脿ctics que es podran seguir de manera presencial en la sala d’actes de la Cambra de Comer莽 de Castell贸, i seran retransmesos tamb茅 en l铆nia a trav茅s dels canals de l’organitzaci贸.

Aquest esdeveniment est脿 dirigit a totes les persones de la prov铆ncia de Castell贸 que es troben en cerca activa d’ocupaci贸 o de millora de la seua situaci贸 laboral. Les persones que participen en el f貌rum podran inscriure’s en les ofertes d’ocupaci贸 i, en cas de complir els requisits, participar en processos de selecci贸 amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant tota la jornada.

Les inscripcions a les ofertes d’ocupaci贸 estan obertes des d’aquesta setmana i es pot accedir des de la web de l’esdeveniment www.workforumcastellon.es fins al dia 10 de novembre.

Les empreses que han confirmat la seua participaci贸 s贸n: Absara Industrial, Accepta solucions immobili脿ries, Africa Altiora (McDonald’s), Ambul脿ncies CSA, Axa assegurances generals, Azulev, Banco Mediolanum, Bricomart, Centres residencials Saba, Clece, Cocab, Colorker, Companyia Valenciana per a la integraci贸 i desenvolupe R+D, Decathlon, DFLabs Tech Solutions, Diverselevante, Edo Palanques Construccions, Esmalglass, Estudi Cer脿mic, Eulen, Frescamar, Grup Gimeno, Grup Bedeg茅 Gesti贸 Integral, Grup Bonatel, Grup Euroatomizado, IFF Benicarl贸, IMHP, J.R. Rebollar, Kolya PC, Laberit Sistemes, Leroy Merlin, LM Wind Power Spain, Brollador Vilamico Mapfre Espa帽a, Marazzi Ib猫ria, MGS segurs, Nayar Systems, Norauto, Osga Taronja, Pamesa Cer谩mica, Pilape, R猫cord Go, Roig Cer脿mica, Sacmi Ib猫rica, Segurs Catalana Occident, Thesize Surfaces, Ube Corporation, Huhtamaki Spain S.L., i Efi Cretaprint.

Empreses de diferents sectors, sanitari, banca i finances, comer莽, noves tecnologies, ind煤stria, hostaleria i altres , que representen el teixit econ貌mic provincial, i que buscaran ampliar les seues plantilles de treball.

Respecte a anteriors edicions, hi ha hagut un notable augment del sector serveis entre les empreses participants, aix铆 com un nombre important de noves empreses que han volgut ser presents per primera vegada en l’esdeveniment.

El portal d’ocupaci贸 habilitada a aquest efecte de presentar les candidatures estan en continu proc茅s d’actualitzaci贸, ja que les empreses van publicant dia a dia cadascuna de les vacants que es van produint en les seues empreses. Pel que en aquests moments no es pot donar una xifra exacta d’ofertes publicades, esperant aconseguir una xifra superior a 100 ofertes.

Igual que en edicions anteriors, s’espera obtenir uns 貌ptims resultats d’inserci贸 laboral, amb m茅s de 1.000 persones inscrites en l’esdeveniment i m茅s de 400 entrevistes realitzades.

Un altre aspecte rellevant a tindre en compte en l’esdeveniment 茅s la realitzaci贸 de tallers i pon猫ncies relacionades amb l’ocupaci贸. 脡s per aix貌 que s’han programat confer猫ncies presencials, alhora que es retransmetran en l铆nia des de la sala d’actes situada en la Cambra de Comer莽 de Castell贸, i que versaran sobre l’煤s del futur, compet猫ncies m茅s valorades per les empreses, creativitat en la cerca d’ocupaci贸, l’ocupaci贸 en la poblaci贸 jove, la digitalitzaci贸 del mercat laboral i les oportunitats de mobilitat i ocupaci贸 a la Uni贸 Europea. Per a aix貌 comptem amb la col路laboraci贸 de l’Oficina Europe Direct Castell贸, i conferenciants de primer nivell com s贸n Gisela Bozzo, Juan Fernando Bou, Jos茅 Mar铆a G贸mez Gras, Edu Meg铆as i Ana A帽贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.