fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els 130 candidats del Pla d’Ocupaci贸 Municipal d’Almassora inicien avui les entrevistes

Els 130 candidats del Pla d’Ocupaci贸 Municipal d’Almassora inicien avui les entrevistes

Els aspirants opten a 22 places amb un contracte d’entre quatre i sis mesos.

La junta de baremaci贸 iniciar脿 aquesta vesprada les entrevistes als 130 candidats a ocupar una de les 22 places oferides per l’Ajuntament d’Almassora amb motiu del VIII Pla d’Ocupaci贸 Municipal. Les entrevistes personals arrancaran a les 16.00 hores, despr茅s que el consistori remetera la notificaci贸 als preseleccionats amb les dades de la cita i la documentaci贸 que han d’aportar.

Segons l’estimaci贸 del departament d’Ocupaci贸, les entrevistes se succeiran fins al pr貌xim 9 d’abril perqu猫 els contractes, que tindran una durada d’entre quatre i sis mesos, entren en vigor a partir de l’1 de maig. Cal recordar que els candidats van ser escollits pel Servef en funci贸 dels requisits establits en l’oferta llan莽ada per l’Ajuntament d’Almassora i que 煤nicament afecta a persones aturades i inscrites com a demandants d’ocupaci贸 en alguna de les categories oferides.

Les entrevistes personals van dirigides a ve茂ns que no han sigut beneficiaris d’aquest programa en els 煤ltims tres anys i que cerquen un treball de: oficial primera en obra de paleta, peons de neteja, peons agr铆coles i de categoria general, subalterns, ordenances, telefonistes i conserges. De les 22 places oferides, el consistori reservar脿 set per a menors de 30 anys. El salari brut oscil路lar脿 entre 757,01 i 841,20 euros mensuals en funci贸 de la categoria, mentre que l’horari de treball ser脿 de 37鈥5 hores de dilluns a divendres.

鈥淟a seua dedicaci贸 ser脿 fonamental per a refor莽ar el Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica o cobrir les necessitats puntuals que tinga l’Ajuntament en els pr貌xims mesos, al mateix temps que permetr脿 que 22 fam铆lies d’Almassora obtinguen un sou i superen aquests moments tan delicats per a l’ocupaci贸鈥, ha assenyalat l’edil de l’脿rea, Santiago Agust铆.

Aix铆, la sala de juntes de la C脿mera Agr脿ria (primer pis de la Casa de la Cultura) es convertir脿 des d’aquesta vesprada en escenari de les entrevistes als 130 candidats. Aquesta fase del proc茅s s’estendr脿 fins a les 20.00 hores els dies laborables, mentre que en les jornades del 2, 4 i 9 d’abril l’horari ser脿 de mat铆, entre les 8.00 i les 14.00 hores.

A m茅s de les entrevistes, la baremaci贸 dels candidats tindr脿 en compte la seua situaci贸 soci-econ貌mica, les possibles c脿rregues familiars, grau de discapacitat i antiguitat per desocupaci贸. En cap cas podr脿 ser benefici脿ria de l’oferta m茅s d’una persona per unitat familiar. Els qui queden exclosos del proc茅s passaran a integrar una borsa d’ocupaci贸 per si es produeixen baixes en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.