fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els 130 candidats del Pla d’Ocupació Municipal d’Almassora inicien avui les entrevistes

Els 130 candidats del Pla d’Ocupació Municipal d’Almassora inicien avui les entrevistes

Els aspirants opten a 22 places amb un contracte d’entre quatre i sis mesos.

La junta de baremació iniciarà aquesta vesprada les entrevistes als 130 candidats a ocupar una de les 22 places oferides per l’Ajuntament d’Almassora amb motiu del VIII Pla d’Ocupació Municipal. Les entrevistes personals arrancaran a les 16.00 hores, després que el consistori remetera la notificació als preseleccionats amb les dades de la cita i la documentació que han d’aportar.

Segons l’estimació del departament d’Ocupació, les entrevistes se succeiran fins al pròxim 9 d’abril perquè els contractes, que tindran una durada d’entre quatre i sis mesos, entren en vigor a partir de l’1 de maig. Cal recordar que els candidats van ser escollits pel Servef en funció dels requisits establits en l’oferta llançada per l’Ajuntament d’Almassora i que únicament afecta a persones aturades i inscrites com a demandants d’ocupació en alguna de les categories oferides.

Les entrevistes personals van dirigides a veïns que no han sigut beneficiaris d’aquest programa en els últims tres anys i que cerquen un treball de: oficial primera en obra de paleta, peons de neteja, peons agrícoles i de categoria general, subalterns, ordenances, telefonistes i conserges. De les 22 places oferides, el consistori reservarà set per a menors de 30 anys. El salari brut oscil·larà entre 757,01 i 841,20 euros mensuals en funció de la categoria, mentre que l’horari de treball serà de 37’5 hores de dilluns a divendres.

“La seua dedicació serà fonamental per a reforçar el Servei Municipal de Manteniment i Logística o cobrir les necessitats puntuals que tinga l’Ajuntament en els pròxims mesos, al mateix temps que permetrà que 22 famílies d’Almassora obtinguen un sou i superen aquests moments tan delicats per a l’ocupació”, ha assenyalat l’edil de l’àrea, Santiago Agustí.

Així, la sala de juntes de la Càmera Agrària (primer pis de la Casa de la Cultura) es convertirà des d’aquesta vesprada en escenari de les entrevistes als 130 candidats. Aquesta fase del procés s’estendrà fins a les 20.00 hores els dies laborables, mentre que en les jornades del 2, 4 i 9 d’abril l’horari serà de matí, entre les 8.00 i les 14.00 hores.

A més de les entrevistes, la baremació dels candidats tindrà en compte la seua situació soci-econòmica, les possibles càrregues familiars, grau de discapacitat i antiguitat per desocupació. En cap cas podrà ser beneficiària de l’oferta més d’una persona per unitat familiar. Els qui queden exclosos del procés passaran a integrar una borsa d’ocupació per si es produeixen baixes en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.